Melved80 Elcineymen ayyy o sorun ben de de var ikisini emiyo ama solu fazla tutmuyo sağda saatlerce kalabilir ama arkadaşım geri düzelmiyo öyle kalıyo dedi. Bebeğim 4 aylık acaba sürekli solu denesek eşitlenir mi diğeriyle
defnesmoms Elcineymen ilk iki gün sağ göğsümü hiç emmemişti kızım üçüncü gün zar zor tutturmuştuk ama diğeri boyut olarak iki katı olmuştu emzirmeyi kesince düzelir diyo annemler 🤷🏾♀️
DBE2018 2.aycaşısından sonra sol gögsümü almıyor kendini kasıyor geri çekiyor ama sağdan cukcuk içiyor..gece uykusunda fark etmezse solu alıyor akıllı bıdık nasıl süzelteceğim bilmiyorum solun sütünü sağıyorum ama sağmak ve emzirmek ile boşalan gögüs çok farklı oluyor:( çözüm önerisi olan var mı?
Ahsenim Elcineymen neden emmezler acaba demekki ondan küçük benimde sol göğsüm ama süt dolunca sertlesiyo ve ağrı yapıyor
Elcineymen Elsaa ben hiç vermedim sütüm çoktu ek gıdaya geçtik zaten 6. Ayda şimdi hala emziriyorum hemde ek gıda 9 aylık şuan
Elcineymen Gizemmyigit benimhala sütüm var emmediği göğüsümde canım ama alan yok ben de pes ettim artık vermiyorum