Umayy2020 Maslan denedim ama sağınca az çıkıyor sütüm onunla da doymuyor 60 cc süt çıkana kadar 1 saat geçiyor sürekli sağıp vermek zaman istiyor o kadar zamanım da yok açıkçası
Sevim_keles merrvekeskin biz 5ay 2 günlüğü tam 3 aydır cekiyorum tam düzeldi diyorum yine başlıyor cıldırmak üzereyim mamada pek sevmiyor zorla azıcık iciyor bugün doktora gittik sabredin düzelir dedi ama zorlamayın sık sık deneyin ama zorlamayın dedi birde siz strese girerseniz hisseder daha cok yapar mış
merrvekeskin Anladığım kadarıyla temel yapılması gereken sakin kalıp geçmesini beklemek 😅 pek kolay değil ama denemek lazım ☺️
Eecc Kızlar peki atakta emmeyince napıyosunuz direkt mama mı verdiniz sağdınız da mı verdiniz öyle daha mı red olur biberona alışıp yoksa emzirene kadar denediniz mi 3 4 dk da olsa benim daha 1 ay 23 günlük ama tecrübeleri okumak isterim nasıl davranmam gerektiğini bebişe
merrvekeskin Eecc canım süt pompan varsa ve sütün varsa sağ onu ver mama hiç verme bebeğin biberon tuarsa iyi onu verirsin ama benimki gibi biberon da emzik de tutmayan bi bebekse onu ben de bilmiyorum inan ☺️
Elminayusuf merrvekeskin bende 15 gündür aynı durumdayım kesinlikle memeyi görünce çığlık çığlığa kalıyor 2 ay 1 haftalığız çok zorlanıyorum artık sağıp veriyorum memeyi tutmak dahi istemiyor gece uyku sersemi bir iki kez emiyor o kadar napıcam şaşırdım 😔
daisybebek Eecc sağınca değil bebek emince çok çıkar. Ben sağınca 30 cc çıkan göğüsten bebek emince emin 100 cc rahat çıkarttığını biliyorum, emzirme danışmanlarında bunu söyler. Ha hem emzirip üstüne sürekli sağarsan ozaman süt akstra artar
merrvekeskin Eecc hem emzirip hem sağma yapman lazım ben öyle yapıyorum buzluğa atıyorum orda bi stoğum var çok şükür ☺️
Aybars2020 daisybebek bu yorum beni biraz rahatlattı umarim bizimde düzelir. Peki o süreçte mama verdiniz mi siz
daisybebek Aybars2020 yok hiç mama vermedim normalde her ay 1 kilo alırken o ay 600 gr aldı , sağlık ocağı kontrollerinde kilosu normal değerlerde olduğu için mama ya gerek duymadık çok şükür
Aybars2020 daisybebek bizim baya az aldığı için 60 cc veriyorum. Vicdanım hiç rahat değil ama gecici bir süre diye kendimi avutuyorum
Eecc daisybebek o zaman sanki çok sütüm çıkmaz gibi zaten sağınca bile aşırı sütüm yok hem emip hem sağsam süt çıkmaz ki benden
-22-BID merrvekeskin Bebekler 3. Ayda etrafı keşfetmeye başlıyor ve daha sosyal oluyor bununla birlikte sıkıcı geliyor emmek o yüzden loş bi odada beyaz gürültüyle emzirmeye devam edin lütfen ilgi odağının dağılması çok normal. Doktorum bana böyle söyledi sakin kalın siz emmeye teşvik edin.
zeytinbacilar merrvekeskin meme reddi yaşıyor bende yaşadım aykta yatark her türlü vermeye çalıştım beyaz gürültü açtım bir şekilde verdim geçti şükür pes etme bir şekilde vermeye çalış ayakta çoğunlukla alıyorlar etrafa bakarken emiyor
Eecc merrvekeskin o zaman sanki çok sütüm çıkmaz gibi zaten sağınca bile aşırı sütüm yok hem emip hem sağsam süt çıkmaz ki benden
Belizim elizitosunannesi bizde hiç şüphelenmedi aslında bakması lazım inş tamamen bitmiştir güzel emer buda bize psikolojik destek oluyor bence
Lfsfn merrvekeskin aynısını bende yaşadım kucakta sallıyordum uyumasına yakın dayıyordum memeyi emiyordu öyle. Bu dönemde sabırlı olmak çok önemli. Sabret geçecek bu günler