Prens0205 Derin36 belli olmaz bizim önce babaya benziyordu sonra bana döndü derken şimdi dayısının kopyası dayısının bebeklik resimleriyle aynı 21 aylık 😂
Omrumkizim Derin36 babasına benziyor yine iyisin. Benim bebeğimi babasının amcasının kızına benzettiler. 😂😂
Periii Derin36 haha benim kızım aynı babaannesi gören tıpatıp o ayni o doğursa bu kadar benzemez felan büyük oğlum dayısına biraz benziyor küçük oğlumu gören de aynı babası diyor ben üç tane doğurdum üçü de baba tarafı 🤷🏻♀️
yademila-48 Bizim de ilk bebek herkes eşime benzetiyor kızımı üzülüyorum ne zorluklarla doğurdum ben onu yaa 😔
Ada_Deniz Derin36 benim kızında babasının fotokopisi aynı ayak baş parmaklarından tut elleri falan aynı Allahtan kibar eşimin eli Ayağı bana benzeyen tek yeri tüy rengi sarı yani onun dışında hiç bir yeri benzemiyor gören bakıcısı zanneder beni 😂 sağlıklı olsun önemli olan da bu zaten…
Derin36 Ada_Deniz aynen önce sağlık Allah sağlıklı ömürler versin…ama insan istiyor birazcıkta olsa benzemesin
Deletedmom54121 Derin36 bu lanet durum gercekten bide insanların babasına benzıyor diye darlaması asırı sıkıcı zaten adamndan nefret edıyorum bidaha nefret kattırıyolar
Uveecim 23 yaşıma kadar babama benzetildim, aay aynı babası fotokopisi derlerdi, sonra nolduysa artık ergenlik bitip yüz hatlarım mı oturdu anneme benzetir oldular şimdi de aynı annesi diyolar 😂 ne zaman ne olacağını bilemezsin 🤪