Cihan çok teşekkür ederim yazdıklarınız önemliydi benim için.benim kızım 6 aylikken başladı babildamaya kendi dilinde hep biseyler mırıldaniyor anlamsiz anlamlı kelimeleri var.goz teması benimle çok iyi uzun uzun da bakiyo oyun da oynuyor sadece bazı oyuncakları firlatiyo ama bul tak yapboz gibi şeyleri yapıyor işte hayali oyunu da ben gösterdim yeni yeni yapmaya başladı
.yan yana dizme olayı yok .sadece geçen aylarda kendi etrafında dönmesi vardı çok nadir
Ve kısa sureliydi son bir aydır sadece bir kez gördüm daha da dönmedi bıraktı
Gibi .tekerlek felan çevirmez.camasir makinesine bakar ama ilk gördüğü zaman sadece çalıştığında o kadar o da normal bence yani ben bile bakıyorum bazen .öyle uzun uzun sürelerde bakmıyor.komut alması var bu ara baya arttı eline bişey veririm babana götür derim verir yapar yani çoğu dediğimi anlamaya başladı.zaten haftaya goturcem de işte ne bilim çok korkuyorum gün yaklaştıkça otizim diyecekler diye 😔çünkü yani gelisimi gayet normaldi zamanında oldu çoğu şeyi yürüme babildama emekleme felan işte bir işaret parmağı yapmadı bide konuşmada geri