Eymenimmm19 oğlum 25 aylık bir kaç kelimesinden başka konuşmuyor doktor oyuncak vermiş üst üste koysun diye ama oğlum yapamamış diğer oyuncaklara gitmiş eliyle vücudunu göstermesini istemiş ama göstermemiş doktor biraz geride dedi bende evde küpleri üst üste koyuyor susadığı zaman eliyle göstermese de gidio kendi alıyor yoğurdunu bile canı istese açıp dolaptan alıyor eldiven giydirirken elini uzat diyorum uzatıyor ayakkabı giydirirken ayağını sok diyorum sokuyor ama eliyle göstermiyor diye sorun yaptı doktor eliyle göstermeliymiş bizi anlıyor göz kontağı var öper Güler dedim eşim de doktora ilk defa geldiği ilk defa gördüğü birinden çok şey bekliyorsunuz onu bir de evde görmelisiniz burda bir sürü oyuncak var ilgisinin dağılması normal değil mi dedi doktor en az 2 kelimeli cümle kurmalı dedi kreşe gönderin çocuk içine girsin dedi 4 ay sonra yeniden bakalım konuşmalar düzelecek mi dedi beni de korkuttular acaba otizm mi yoksa başka bir durum mu var diye konsantre olamıyor hemen ilgisi dağılıyor kendi kendimi yiyorum şimdi