annesininprensesi1 Kızlar ben şu ara ruhen iyi değilim ..4 ay 5 gün oldu sezeryan doğum yapalı ve göbeğim neredeyse hiç gitmedi gibi kilo verdim ama göbek gitmiyor …ne yapmamız lazım özgüvenim yerlebir 🤕🤕
zezeeyyy annesininprensesi1 korse kullansaydınız keşke baya faydası oluyor ya da termal toparlayıcı tayt deneyebilirsiniz
annesininprensesi1 zezeeyyy sezeryan olunca dayanamadım çıkardım takamadım açıkcası ama suan ki aklım olsa ne olursa olsn takardım hata yaptm ..şimdi gidip taktım ama inş ile yarar şu saatten sonra
zezeeyyy annesininprensesi1 benim tam tersi ağrılarımı azaltmıştı korse keşke daha önce korkmayıp taksaymışım dedim
Tulinakrep zezeeyyy canım geç değil yine tak yüksek belli toparlayıcı tayt taç ilerleyen zamanlarda göbek giderici egzersiz yaparsın zamanla gider ben hem diyet hem tayt hemde spor yapıyorum benim kızım 19 aylık ben çok geç başladım ama yine gidiyor zamanla gider seninde
annesininprensesi1 zezeeyyy ahh diyorum keşke diyorum suan hata yaptm takmamakla 🤕 varmı önerdiğinz korse tayt vs gğzel sağlam kaliteli birşey istiyorum
Sedacablog annesininprensesi1 benimde 3 ay oldu doğum yapalı 5 aylık gibi göbeğim var. Korse takmadığımdan sanırım 🙄
zezeeyyy annesininprensesi1 valla geneli çok pahalı ben de e bebekten almıştım 2 sene önce 120 liraya oda iş gördü yani o kadar pahalı şeylere gerek yok şoktan da 20 liraya toparlayıcı tayt almıştım 😁
Tulinakrep annesininprensesi1 ben normal dışardan herhangi bi mağazadan aldım kuzum çoğu yerde taytlardan satılıyor üst kısmı yüksek kemerli olucak ama istersen trendyoldan da bakabilirsin ordan da almıştım toparlayıcı tayt yazınca çıkıyor 40 TL olması lazım ben onların faydalarını çok gördüm
annesininprensesi1 Tulinakrep ayy inş işe yarar bakıyorum saatlerdr alıcam bakalım tesekkr ederm 💕sizde nasl değişiklik oldu?
Tulinakrep annesininprensesi1 yanlarım baya gitti karnımda yavaştan gidiyor ama ben diyet ve spor yapıyorum onların faydası çok oldu