aliMommy Kızlar 2 yaşında oğlum 24 25 giyiyor spor ayakkabı aldım bir numara büyük 26 ama satıcı büyük alınmaması gerektiğni söyledi ayak şekli bozulurmuş siz nasıl yapıyorsunuz çok kararsız kaldım çocuğum içerisinde rahat etsin istiyorum
Bayezidin_annesi aliMommy büyük almak iyi değil doğru söylemiş satıcı ayağına göre almalısınız büyük alınca çocuk onunla yürümekte koşmakta zorlanır taşıyamaz yanlış yapmışsınız büyük alarak çocuğuz rahat etmiyor daha çok sıkıntı çekiyor
Zeynep3000 aliMommy bende hep Bi beden büyük alıyorum çok çabuk büyüyorlar olmuyor çünkü sıkıyor ayaklarını oğlum 9 yaşında biri 6 yaşında ve hiç Bi sıkıntıları yok Allaha şükür. Bizede çocukken Bi beden büyük alınırdı hiç de bisey olmadi
ilknurgoksu aliMommy tam numara alıyorum 1 numara büyükte bile fark oluyor emanet gibi oluyor ayakkabı yürüyemiyor.
Pekmeziletahin aliMommy kışın 1 numra büyük alıyorum çünkü kalın çorapla giydirdiğim için sıkmamış oluyor yazlık ayakkabısını ayak numarasına göre alıyorum inçe çorap giydiği için
Zeynep3000 Bayezidin_annesi çok büyük değil sadece 1 numara büyükten bisey olacağını sanmıyorum 2 3 numara büyük olursa haklısınız tabiki
Cheddar aliMommy ayakkabıyı giydirdiğinizde arka taraftan işaret parmağınız girecek kadar boşluk olmalıymış. Me büyük olmalı ne küçük yoksa ayak yapısı bozuluyor
Bayezidin_annesi Zeynep3000 ayakkabı sektöründe çalıştım kendi çocuklarıma hiç büyük almadım 1 numara da olsa çocuğun ayak şeklini bozuyor oturmuyor ayağına bu sefer içe ve dışa basmalar oluyor 1 numara da olsa içinde çocuğun ayağı oynayacak birazda olsa bol gelecek çocuğunuzun ayak şekli oturmaz büyük numaralarda
Cheddar aliMommy tamam o zaman ayağına uygun ayakkabı. Büyük alınca ayak ayakkabının şeklini alıyo zamanla vs ayak haddinden fazla büyüyormuş ayına göre. O yüzden ilk3yaş dikkat etmek gerekiyomuş bize de ayakkabıcı söyledi
Mom091 aliMommy ayakkabının kalıbına göre değişiyor büyüklüğü. Puma ayakkabısı 24 numara tam oluyor. Yaza giyer diye nike tan 25 numara aldım. Gelince denedim o da tam oldu. Pumanın 24 numarası gibi. Kalıbı küçük sanırım. Keşke 26 sını alsaymışım yaza olmaz bu ayakkabı😁
Burcu35 aliMommy 23 giyiyorsa 24 alıyorum. Yazda olsa çorapla giyiyor sonuçta ve 1-2 aya kalmaz hemen büyüyor ayaklar tam oluyor bu sefer. 2-3 numara büyük alınırsa bence sıkıntı yaratır diye düşünüyorum