Ayemta Kizlar kizim biberon asla tutmaz,kasikla su verince suyla onuyor buvvv yapiyor icemiyoe dogru duzgun.anne sutu aliyor.fakat su icirme cabalarim hep bosa gidiyor.icmiyor dogru duzgun
Lyla07 Ayemta pipetli suluk denediniz mi? Kızım çok sevdi oyun şeklinde su içmesi arttı. 8 buçuk aylık tavsiye ederim 👌
Kolera Ayemta benim de oğlum 9,5 aylık içmiyor biberonla oynuyor son zamanlarda bardakla az az vermeye başladım döke saça biraz içiyor bende Önerilere bakayım
Ayemta Cgdmltr93 evet bardakla iciyor bazen bogazinda kaliyor korkuyorum diye bardak veremiyorum.her turlu suluk denedik pipetli haric
Lyla07 TEE100620 wee baby bizimki çok memnunum🌸 2 hafta önce Migros tan aldık indirim vardı 45 tl ye. Avent istiyordum aslında ama fiyatı biraz yüksek geldi. Arkadaşım almış karşılaştırdık pek fark yok arada ☺️
nursocum Ayemta 9. Ayda pipetli suluğa geçtik öyle daha bi çok içmeye başladı. Su içmek istediğinde bana getiriyor kapağını açmam için. Bence sizde alıştırın hemen anne sütü alıyor ama ek gıda ağır olduğu için su gerekli 💖
kizanasiyim Ayemta vallahi biz de aynıydık. bardak hariç hiç bir şeye alışamadı. pipetten de çekmeyi öğrenemedi. ben de ilgilenemedim o kadar. şimdi bardağı kendine tutturuyorum kendinin kontrol etmesine yardım ediyorum. boğazına kaçırmıyor kendi içince yoksa biz verince çok gidiyor ağzına. 11 aylık. biraz daha büyünce bardaktan kendi içer artık ne yapayım pes ettim yani biberon işlerine
nursocum Kolera ben tomme tippe kullanıyorum aventte güzel bir suluk. Ama artık bize küçük geliyor o daha büyük bir modele geçicem 😀
TEE100620 Lyla07 [url=https://hizliresim.com/jOpvlj][img]https://i.hizliresim.com/jOpvlj.jpg[/img][/url]
TEE100620 Lyla07 kulplu 200 ml olan sanırım değil mi? Diğeri biraz daha büyük tutması da zor olur sanki
Aka-42 Bende de durum aynı wee nin damlatmaz aldım beğenmedik biberon tutmuyor bardakta su çok gidiyor boğuluyor ne yapacağımı şaşırdım.pipette içme süreci nasıl gelişiyor acaba
Mucize_bebekim34 Ayemta bizimkisi 9 ay 7 günlük biberonla asla icmez kasikla diliyle atiyor kucuk cay bardağı en küçüğünden onun dibine azar azar koyup iciriyorum severek iciyir