Deletedmom_36 Mommy_Tugsa ben 29 ama 25 26 gosteriyorum😅😅kizimda 20 aylik ☺️Ne guzel carsida oturmak surekli carsidasindir ben ayda yilda bir gidihorum oda isim olursa🙈
Deletedmom_36 Mom070 tamm kuzum aydin taner yakin otobusle 20 dkika evimin onunden geciyor otobus ☺️Ama soyle Aydin tanerde erkek calisan varmis☺️Ben tesetturluyum olmaz
Mom070 Deletedmom_36 Sana ablamın kuaförünü önereyim mi daha yakın sana. Bayanse adı. Aksesapağı civarı. 😂
Deletedmom_36 DenizArya Aydin Taner gebzedede varmis ama erkek calisanda varmis icinde ben tesetturluyum☺️☺️
Mommy_Tugsa Deletedmom_36 ben 29 ama 25 26 gosteriyorum😅 Ahahahah 😂😂 aynen carsıda oturmak güzel oluyo bulusuruz insallah bi gün 🤗
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mommy_Tugsa Tesettür de kötü olabilirler ama saç da iyiler ya 😂 ben çarşıya geldikče yaptırırım. Fatih caddesindede var bir tane ismini bilmiyorum ama 🙈
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom_36 Adını bilmiyorum ki 🙈 birde altınmakas iyi fiyatlarıda çok iyi ama 😂 altınmakasta hem tesettür için kadınlar var 2. Kat hemde erkek kesen kadın kuaförler var onlarda 1. Kat.
Mom070 Deletedmom_36 Çpkta kötü değil ama dalgası açıldı falan filan evde bir daha maşa yaptım üstünden 😂
Mom070 Deletedmom_36 Selver Ablayı bulursan güzel yapar. Ablam çalışıyordu da evlenince çıktı şuan çalışmıyor.
Deletedmom_36 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi tamm canim onuda fatih cad oturan bir akrabamiz var onunla gidebilirim o bilir oralari☺️☺️
DuruE Deletedmom_36 Aa Gebze’de misiniz:) Bir gün görüşüp tanışmayı çok isterim :) Büşra Aladağ var benim gelin başımı ve makyajımı yapmıştı gerçekten çok başarılı eski cuma pazarının bir üst sokağında tavsiye ederim :)
Deletedmom_36 DuruE tesekkur ederim bende gebzeden arkadas edinmeyi cok isterim buralarda hic arkadasim yok malesef☺️Nerde oturuyorsun sen kac yasindasin bebisin ne kadarlik☺️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom_36 Evet ona sor o daha iyi bilir ben isim pek tutamam aklımda. 😂