Asafeymeninannesi AygulSina aynen öyle demek istedim ☺️ hipp kullanıyorum şu an aptamile geçiş yapcm gibi
AygulSina Asafeymeninannesi arada bende mama veriyorum bazen aksamlari doymuyor ben nestle beba pro ha pre veriyorum simdilik bir sorun yasamadik
AygulSina Aaaraass he ben anlayamadim turkcem bozuk biraz. Esimde karismadi isim konusunda ben koydum yine ismini
Cemrelina AygulSina aman uyusun ya kaç gündür ağlaya ağlaya uyuyordu bugün sesi çıkmadı 😂 kaç aylık senin
AygulSina Asafeymeninannesi valla yok ama bol su iciyorum bide fark ettim ki tatli sut yapiyor bende bide sey iciyorum emzirme cayi hipp anason kimyon ve rezene karısimi bir cayi var onu iciyorum
Cemrelina AygulSina 1ay 2gunluk bizde bizde oyleyiz galiba bıraktığım zaman anladığında ağlamaya basliyo
Asafeymeninannesi AygulSina ayy yemediğim, içmediğim şey kalmadı 😏 Önerileriniz için saolun. Yavrum uyudu ben hala uykusuz halimle ayakta 🙄 Rabbim rahatlık versin Allahaısmarladık ✋😍😘
damlahira AygulSina oda ayrı bir sorun Melisa papatya çayı filan için rahatlatır uyumanıza yardımcı olur
Cemrelina AygulSina aynen babada öyle eskiden hamileyken zaman geçmiyor derdim şimdi hangi ara saat bu kadar geç oldu diyorum o kadar farkında değiliz 😀 üzülüyorum aslında hemen buyuyolar diye