AygulSina Adelimmm rutin mi olusturmaya calissan acaba. Bizimki iki aylik ven her aksam 7.30da banyo yaptiriyorum sonra masaj en son meme sonrada yatak uyumakta direniyor ama alosmaya basladi iki gundur banyo saaitine yakin uyaniyor
AygulSina Aaaraass gunduzde gecede cok guzel uyuyor ama gece uykusuna gecerken bir ben bir esim gidiyor basina
AygulSina Asafeymeninannesi mama sanirim kabizlik yapiyor. O yontemi gaz icin kulaniyoruz biz esim masaj yapiyor popoda bende 😀
Asafeymeninannesi AygulSina ne yazık ki mamadan kaynaklanıyor. Bahsetmiş olduğunuz yöntemle altını kirletirdi bahsetmiş olduğum minnak. Rabbim yardımcımız olsun inşaAllah
AygulSina Aaaraass severim o ismi degisik bizimde Sina. Kimse begenmedi ama umrumdada degil. Annem basta hic begenmedi torun geldi hosuma gitmeye basladi demeye basladi 😀😀
AygulSina Aaaraass bu aralar atak haftasindan mi bilmem gunduzleri uyumak icin beni yaninda istiyor uykuya dalinca kalkiyorum sorun yok
Asafeymeninannesi AygulSina aynen öyle demek istedim ☺️ hipp kullanıyorum şu an aptamile geçiş yapcm gibi
Cemrelina AygulSina aman uyusun ya kaç gündür ağlaya ağlaya uyuyordu bugün sesi çıkmadı 😂 kaç aylık senin
AygulSina Aaaraass he ben anlayamadim turkcem bozuk biraz. Esimde karismadi isim konusunda ben koydum yine ismini