Fatmaumut Endlesss Bende aynı akıntım kizkende çoktu evlendim yine aynı bim tekli günlük pedlerini alırım çok memnunum . Her gün değiştiririm. İç çamaşırim ıslak sorunu olmuyor..birde namaz kılıyorum o yüzden günlük pedler ideal
Endlesss Fatmaumut bende öyle biminki yada molpedinkini alıyorum molpedde çok güzel ve takmadığım zaman 15 dk sonra çamaşır degistirmezsem duramıyorum
antropologanne Endlesss Zararlı ama kullanmazsam 123123123 kez camaşır değişmem gerek,mecburen kullanıyorum🙄
Endlesss antropologanne evet gün içerisinde onca telaşı içerisinde veya bir yere gidildiği zaman çok zor
ikizlerinannesi2985 Endlesss ben de öyleyim. Doktora da sordum, test yapıldı vs iltihaplık bir durum da çıkmadı. Bazı bünyeler böyle dedi doktor. Ben de herkesi kendim gibi sanıyorum. Böyle akıntısı olmayan da mı var? Ne güzel yaaa..
Endlesss ikizlerinannesi2985 bencede olmayanlar için çok güzel ama bu islaklik inanılmaz rahatsız edici
Browni_61 Endlesss Canm bna doktor ped kullanma vajinayi nemli tutar enfeksiyon riski artar demişti.Bende pecete koyuyorum.Bende pecete koyamadan rahat edemiyorum dedgn gbi islak oluyo pecete koyamdgm zamnlr surkli camasirimi değişirim.
BademsMam Endlesss benimde öyle ama günlük pedi çok fazla takmıyorum yoğun olduğu zamanlae veya dışarı çıktığım zamanlar takıyorum normalde 1 saatte 1 veya 2 saatte 1 falan iç çamaşırımı değiştiriyorum
Tubili Endlesss maalesef bizde de durum öyle fakat günlük ped kullanmuyorm sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum bazen günde 3 bazen 5 oluyor