Deletedmom_29 Carlistonbiber bu modeli çok begeniyordum. evlenirken bundan almaya gitmiştim kuyumcuya ve parmağıma yakışmadı 🥺
Carlistonbiber Deletedmom_29 aaa şaşırdım vallaha benim elim bebek eli gibi küçük ve biraz şişko 🥳🥲şimdi kızım uyuyor yoksa foto atardım da bence benim elime oluyorsa herkese olur diye düşünmüştüm 🙄
Kalimbanne Elifmoms minimal bir taş var ama bayılıyorum alyansıma çok rahat hiç çıkarmadan takıyorum 🥰 atasaydan almıştım
Elifmoms Kalimbanne çok şık duruyor çok begendim bende bu tarz bakıyorum o bir tane taştan bişey olmaz şimdiki taş dolu ne akılla aldıysam 😂
Liyosunannesi bitanem123 benim evlilik alyansıma çok benziyor, çok beğenerek severek takıyodum ama doğumdan sonra kaybettim 😞 düz klasik alyans kullanıyorum şimdi
Deletedmom_29 Carlistonbiber benim elim küçük baya ince parmaklarim ama büyük bir sorunum var orta eklemim kemikli. Taktiğin tüm yüzükler bol duruyor. Bu yüzden oval biten bir yüzük takmaliyim bunu öğrendim o gün :) yine de sizinki çok güzel güle güle kullanın 💕 bu arada çok benzerini aldım yine ince
Carlistonbiber Deletedmom_29 Şimdi anladım teşekkür ederim kuzum 💐 eminim senin alyansında çok güzeldir sizde güle güle kullanın inşallah 😇
uzaydabiryolcu Merve bende üstteki düz modelden istiyorum hayta şimdi bile söyledim değiştirelimm miiiii diye 😂😂😂 yakındır çok şık ve zarif duruyor güle güle kullanın
Annesirintugceuzun Dolma parmaklarımın kusuruna bakmayın lütfen 😁😁 Sade ve şık. İlk alyansımı kaybettim . Eşim doğum günüm için aldı. Fikir olsun size de☺️
Elifmoms Annesirintugceuzun ya bunu cok begendim çok yakışmış güle güle kullanın 😍😍 nerden aldınız acaba model ismi falan var mı
bitanem123 mom1236 2 yıl önce 5 taşla beraber 1400 vermiştim 😶 eşimede aynısından almıştık ona 900 vermiştik satttık onu 500e aldılad geri 🤭
Glll44 Bende baget tektas istiyorimekzlar kullanmi nasl avaba benimkide duz sade alyansta 😊 bagetlerde gözüm kaldi😂
nursocum Carlistonbiber çok begeniyordum ama asla olmadı değiştirdim bende şimdiki nerde Allah bilir 😂🤷🏼♀️🙈