Prens3456 Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 31+2 de 1600 olarak doğdu 37 günlük şu an 2150 kg olmuş genel sağlık durumu iyi emzirmeye de gidiyorum ne zaman taburcu olacak bilmiyorum soruyorum net bir şey söylemiyorlar bunaldım artık
Daphnemom Bebeğe göre değişen bi süreç 33+2de doğdu kızım 1700 16 gün kaldı kuvözde. Beslenmeye başlayıp emebildiğinden emin olunca taburcu edildi.
Prens3456 [silindi] hafif bir enfeksiyonu var ama kan da değil cilt enfeksiyonuymuş antibiyotik başlamış
[silindi] Prens3456 Ondandır o zaman antibiyotik bitince bı sıkıntısı olmazsa taburcu ederler İnsalalh
[silindi] Prens3456 Yani maşallah anlattiginiza göre herşeyi iyi bizimde apne ilacı vermişlerdi 10 gün sürdü 12. Gün çıktı ilaç vücuttan atılınca nefes almasında sorun oluyor mu die bakıldı.Bizede son ana kadar taburcu olucak demediler akşam hemşirelere dedim söyleyin Doktora benim kızım iyi çıkarsınlar die yok daha çok var dediler sabaha taburculugu planlanıyor die aradılar.
Prens3456 [silindi] maşallah darısı bize o günü iple bekliyorum bende eşime imza atalım çıkartalım dedim artık dayanamıyorum çünkü
bicirik Prens3456 kesinlikle böyle birşey düşünmeyin en doğru zamanda onlar taburcu eder zaten. Antibiyotiği bitsin inşallah alırsınız . Allah korusun birşey olsa evde nasıl müdahale edeceksiniz🙏🏻Biraz sabır🌼 özel hastanedemi yatıyor bebeğiniz?
[silindi] Prens3456 2 defa bu süreci yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.Ancak sakin öyle birşey yapmayın zamanı geldiğinde eve gelicektir az daha sabır.
bicirik Prens3456 acıktığında ağlayarak uyandığında burakıyorlar. Benim kızım 30+6 doğdu 21 gün sonra taburcu oldu. Aynı gün doğum yaptığım arkadaş vardı 40 gün yattı bebek gayet sağlıklıydı emiyorduda ama acıkınca uyanıp ağlamıyordu o yüzden acıktığını öğrenince taburcu oldu.inşallah sizinkide en kısa zamanda taburcu olur🌼
bicirik Prens3456 Sağlığıda yerinde maşallah taburcu olması lazım sanki. Benim kızım 1960 gr taburcu olmuştu sizinkide 2 kilonun üstünde.
bicirik Prens3456 Burda formlarda okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama özel diye çocuğumu tutuyor diyen anneler vardı.
Prens3456 bicirik özel hasteneye her hangi bi ücret ödemiyoruz ama devlet ödüyormuş galiba hastaneye valla şaştım kaldı