Fatmanaz Nur06 canım sen o kapağıda mı taktın benim sütüm hep üstüme akıyor bugün aldım çok rahatsız edici hiç memnun değilim şuanda
Nur06 Fatmanaz delikli olanı takıyorm bazen akıyo evet ama evdeyken delikli olanı dışarda kapalı olanını takıyorum benim için sorun olmuyo 🤗
Nur06 Fatmanaz evet benimde az göğsüm yumuşayınca o ucunu koyu renkli yeri yani kalkanın ortadaki deliğine sokuşturuyorum iyice hem tam oturuyo hemde ucu çıkmış oluyo bidahki emzirmeye
Fatmanaz Nur06 canım ben uğraştım bugün sürekli yok içinde durmuyor ya Kalkan’ı boş yere aldık galiba
tutku35 Buse_ ben hamileyken aldım 300₺ verdim silverette markası fakat hiççççbir işe yaramadı bende. Daha önce memnun kalmayan hiç kimseyi görmemiştim. Üzgünüm bu konuda fakat bende işe yaramadılar
Edward Eliztosum_ ikigün iyi sonra yine aynı ya inanki artık birşeylrr alıp denemekten kullanmaktan yoruldum 🤦♀️
tutku35 Buse_ evet ben de silikon uçla emziriyorum 24 günlük olduk 1 kere bırakayım dedim yine acıdan 3 gün sızladı tekrar döndüm silikon uca
Buse_ tutku35 benim de kızım 3 ay 16günlük 2 gün uçsuz emmişti çok sızlamıştı benim de küçücük olmasina rağmen şimdi asla uçsuz kabul etmiyor 😏😒😒