Alisaaaaa Kızlar bahar ayı için uyku tulumu istiyorum ama 1-1,5 tog bulamıyorum. Kışlık olanı lcw dan almıştım çok memnun kaldım ama ince yok şuan hepsi 2,8 tog. Nereden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Sevgilimmm Alisaaaaa LCW de vardı 1.5 tog..mağazadan baktınız mı? E bebeğin uyku tulumları da var Üzerinde tog değerleri yazıyor
Kuzumveben Alisaaaaa rica ederim 1,5 tog bahar icin kalin gelmez mi hangi sehirdesiniz bilmiyorum cok mu soguk oluyor biz 1,5 togu 2 senedir kis ayinda kullaniyoruz odamiz 23 derecede sabit
Alisaaaaa Mora lcw ve h&m in internet sitelerinde bulamadım ama belki mağazalarında vardır. Bakmak lazım teşekkürler
Alisaaaaa BirVeraAnnesi35 içindeki elyaf aslında. 2,5 tog kışlık yorgan örtenler için elyafı daha fazla. 1,5 tog daha mevsimlik gibi düşünebilirsiniz
Alisaaaaa Kuzumveben İstanbul’da yaşıyoruz bizimde evimiz 22-24 derece de bütün kış tek askılı zıbınla kışın kızım 2,5 tog kullandı hiç sorun yaşamadık. Bu yüzden baharlık 1,5 dedim ama kalın mı olur ki
Alisaaaaa Morlahana owli de 0,5 tog lar var 21-24 derece sıcaklık için diyor. Bahar ayında içine kısa kollu yada askılı ile yeterli olur mu ki?
drn5410 Alisaaaaa biz tüm kışı 1.7 tog ile geçirdik içine ince pijama takımı ile genelde 21 22 derce idi oda 19 derecelere falan düşünce üstüne battaniye atıp 2 kat pijama giydirmiştim.. Bende düşünüyorum ne giydircem diye 🤦♀️
Fulyaalinmina drn5410 2 kat pijama ile yanar yanar çocuk bizim ev akşam sabit 19 derece 1.5 ince tulum içine ince pijama üzerini ortmedim ne üşüdü ne terledi . 20 derece üstü olunca uzun kollu zıbın giydirdim sadece
Fulyaalinmina Alisaaaaa e bebek hellobaby basic kapitone gri tulumu tavsiye ederim ben kullanıyorum terketme üşütme yok çok memnunum uzun kollu zıbın giydirdim kış boyu şimdi sadece askılı zıbın ile giydircem bu ay sonundan itibaren
drn5410 Fulyaalinmina sabaha karşı belki daha düşük oluyordu 19 derece altı bile olabilir o zamanlardan söz ediyorum aslında tam ifade edememişim ama şuan ince pijama var 1.7 tog 23 derece idi oda biraz fazla belki ama sabaha karşı serin oluyor diye
Fulyaalinmina drn5410 bizim genelde ben 19 derece yapıyorum çok soğuklarda 20-21 içine genelde uzun kollu zıbın giydiriyorum hiç soğuk olmuyor 1.5 tog bizim tulum