Sezenaksukarademir Gunesasel fitil ✅ bol su✅ Pamuklu iç çamaşarı ✅ genital bölge şampuanı ✅ antibiyotik krem✅ bunları yaptım geçmedi 😂 yarın bi sağlık ocağına gideceğim. Oradanda sonuç çıkmazsa eşim için bir şeyler isterim
Hikmet93 Sezenaksukarademir canım merhaba ben de ayni senin gibi denemediğim antibiyotik ilaç krem kalmamıştı çareyi propolis ve soğan suyunda buldum denemek istersen propolis bağışıklık dengeliyor ve güçlendiriyor o fayda etti bana sadece artık gitmediğim doktor da kalmamıştı Benim.
Sezenaksukarademir Elfydr korkutma kız beni nolur 😂 ben yarın bi sağlık ocağına gideceğim orası da çözüm bulamazsa son çare özel herhalde 😂
Elfydr Sezenaksukarademir yani ben olani söyledim. Inslalah sizin başınıza gelmez tabikide. Allah sağlık versin. Ama aklinizda bulunsun. Borik asit son son care 😊
Blknss12 Sezenaksukarademir aşırı kaşıntı ve kokulu akıntım vardı benim. Kasimaktan kıpkırmızı oluyordu artık. Zaten genelde yeni evlilerde oluyor
Olric11 Sezenaksukarademir eşinizle cinsel yaşantısını bilmiyorum ama genelde geçmeyen mantarın sebepi tek sizin ilaç kullanmanız eşinizle birlikte tedavi olursanız geçer diye düşünüyorum
Mavibattaniye Sezenaksukarademir travazolu vajinanin icine ve daha ic kisma varana surun gunde iki kez bol su icin yogurt yiyin bol bol maydonoz kaynatin suyunu icin
Sezenaksukarademir Mavibattaniye teşekkür ederim canım yapacağım bunları da şimdi ilaç kullanmaya başladım sağlık ocağına gittim. Travazol kullanmama ama diğerlerini uygulayacağım 😘
Elif_Umay_Ali Sezenaksukarademir merhaba bana da bugün doktor fitil ve krem verdi.fitil 3gun arayla dedi ama krem için birşey demedi.birlikte mı kullandınız siz
Sezenaksukarademir gulcezerenarslan sağlık ocağına gittim gyno fitil ve krem verdi canım şimdi onları kullanıyorum teşekkür ederim