Ozlemberkay kizlar nolur bisey diyin oglum hep kabiz bir bebek iki gunde fitil veriyorm az oncede verdim cok kati koyun pisligi gibi kucuk kucu kati kaka ypati ve kan vardi kakasinda esime drye gidelim dedim annesini aramis annesi gldi bisey olmaz dedi ne yapmliyim drye gitmelimiyim tehlikesi varmi acba
Dilaraa Ozlemberkay alerjik olabilir mi ki. Yada zorlanmaktan çatlamışta olabilir bence doktora danışın hemen
Bereninannesi Ozlemberkay poposu çatlamış olabılır kabızdan dolayı gidin bence kayınvalıdenız cok bılıyosa doktor olsaymıs
Ozlemberkay Annnisshhh gitim karn filimini cektiler kaka vardi cok sert olmuati lavamn verdiler eve getrdim lavman yptrdim rahatladi biraz
Ozlemberkay Dilaraa evt dr de dedi zorlnmis cunku rasmn tas gibi olmustu lakasi fitil verdim ypati biraz alhtj drye gotrdum filil cektielr kaka icerde cok sert olmus dedielr fitille cikmamis o derece lavman veriler evde yaptim😙🤗 rahatladi
Ozlemberkay Bereninannesi gitim canm ictan catlamis zorlnmis karin filmi cektrdi baya da kaka varmis icerde cok sertmis doktrn dedigine gore
Melek01 Ozlemberkay Bizimde 4 aylıkta kan gelmişti çokta aglamıştı hemen hastaneye götürdük enfeksşon vardı bi götür göster
Minikevrenim Ozlemberkay niye kabız bişey demiyomu doktorlar bnmkide hep kabız ve doktorlar önemsemiyo çok sinir oluyorum
Nseyma Ozlemberkay Geçmiş olsun, muhtemelen zorlanmaya bağlı çatlak oluşmuştur, neyle besliyorsunuz bebeğinizi acaba? Ek gıdaya geçtiniz mi?
Ozlemberkay Nseyma evt bazn ek gida veriyorum bide mama ama zeytm yagi katoyorum iclerine ve 1 aya yakindr ek gida veriyorum hix o kadar kabiz olmadi kendi kendi yapiyordu bi bi kac gndr oyle asri asiri kabiz