MinikNidam Merhaba hanımlar 4.5-5 aylık bebeklerinizin halinde değişme var mi? Benim kızım 4,5 aylık normalde sakin olan bebegim son üç gündür aşırı mızmız eline ne geçerse ağzına koyuyor oyuncakları ile kavga ediyor sanki 🙈 salyalarimiz çoğaldı ve aşırı iştahsızlık var sizlerin bebekleri ne durumda?
MinikMucizemNil MinikNidam 4 ay 12 günlük. Tam olarak aynı. Aşıda filan hiç bi sıkıntı yoktu ama 4 gündür sürekli ağlıyor derdi ne çözemiyorum
Gizemmyigit MinikNidam benmde kızım 4 ay 24 günlük... yüz üstü yatmayı sevmiyor:( her gün deneme yapıyoruz ama 2 dk duruyor ağlıyor sonra. Oyuncaklarını elinde tutuyor bazen tutmak istemiyor atıyor elinden:) gözleriyle beni izliyor sürekli gülücükler atıyor
Turkanikra MinikNidam kızlar benim kızında 4 ay 12 günlük emziği ağzından düşürmeyen çocuk yaklaşık 1 aydı ağzına emziği uyumadan uyumaz alıyor
Htcomerasafyuce MinikNidam benm oglumda aynı 4 ay 10 günlük son 1 haftadr cok mizmiz herseyi yemek istiyolar elimizdekileri almak agzina sokmak istiyor o kucagimdayken su icsem agzini acıyor 🤦♀️😂 sirt ustu yatmakdan nefret ediyor uyurken en fazla 35. Dakikada uyanıyor yerde oynarkende airt ustuanca yeni uyandigi keyfi yerinde oldugu zamanlar duruyor ve bıraktığım yerde şekilde bulamiyorum çok yaramaz oldu 😐🤦♀️
EymeninnAnnesii MinikMucizemNil benim oglum da 4 ay 9 gunluk, son 3-4 gundur inanilmaz huysuz cok agliyor ozellikle aksam 7de basliyor gece 2ye kadar agliyor uyutamiyoruz. Gozleri kipkirmizi oluyor. Surekli kucak istiyor, kucakta olmazsa da yaninda oturup oyun oynayalim istiyor. Gunduz daraldikca atiyorum arabaya sokaga cikiyorum. Hem ben sakinlesiyorum hem o birazcik uyuyor.
MinikNidam MinikMucizemNil Gizemmyigit Atak haftası dedikleri haftadalar mi acaba 🤔 Benim kızımda yüz üstü yatmaktan nefret ediyor hatta 4 ay kontrolünde dr bana biraz kızdı bu çocuğu hiç mi yüzüstü yatırmadın diye ağlıyor desemde bırak ağlasın dedi. Şimdi günde 4 defa yatırıyorum yapmadığım sebeklik kalmıyor karşısında yine ağlıyor ama yapacak birsey yok 🤷🏻♀️
MinikNidam EymeninnAnnesii kolum agriyor benim sürekli kucakta tutmaktan ama onu ağlar halde bırakamam mecbur evin içinde yapışık ikiz gibiyiz☺️
MinikNidam Turkanikra benim ki de emizige çok düştü onunla uyuyor zaten ağzından düşünce uyanıyor 🤦🏻♀️ Gün içinde özellikle emzik savası veriyoruz
Herbokalog MinikNidam bizde aynı durumdayiz alisabildimi peki hic sevmiyor ya çok kötü ağlıyor yüz üstü uzattığımda napıcaz böyle 🙄
EymeninnAnnesii MinikNidam valla benim sol bilegim sisti, solagim, farmaton kullaniyorum malum beslenemedigimiz icin enerjiyi haptan almaya calisiyoruz😁
Herbokalog 5ay 4 günlük herşeye ilgimiz var. Artık bisey uzattım mi kendisi alıyor, yüz üstü durmayı hic sevmiyor,salyaları çoğaldı ne bulduysa ağzında zaten,artık iyice anneci oldu görmediği zaman agliyor ve iç çeke çeke aglamyida öğrendik sonunda☺
MinikNidam Herbokalog ben karşısına oyuncak koyuyorum elimde çıngırak biraz öyle oyalamaya çakışıyorum ama iki uç dakika sadece eskiye göre biraz daha iyi kafasını kaldırıyor faydası oldu
MinikNidam Htcomerasafyuce Onlarda dünyayı ağızlarıyla tanıyorlar geçen sacımı tuttu ağzına kıymaya çalışıyordu 😂
demir1717 MinikNidam oğlum 4 ay 9 günlük tam olarak. Biraz iyi gibiydi dün gece coştu. Bugün parka doğru arkadaşımla çıktık. Evet hunileri takıyoruz, çünkü 15-16 gün sonra 5. Sıçrama is coming 🥳
Selmagkce @Gizemm MinikNidam benim oğlumda 4ay 25 günlük sabah uyanıyor ve çığlık atarak ağlıyo 2haftadır böyle mama reddi ve uyku reddi var oyun halısında oynuyor dönüyor geri sırtüstü dönemeyince ağlıyor eller ve oyuncaklar hep ağzında
MinikNidam Nurr19 gece iyi gibi 4 saat uyuyor en azından dün gündüz çok uyudu bugün hiç uyumadı daha beş dakika kucağımda uyuyor yerine koyuyorum uyanıyor
Sevas Nurr19 benimkinde sıfır gündüz uykusu resmen 1 haftadır harp ediyoruz uyusun diye ağlıyor uykusu geldiğinde ama uyumuyor huzursuzlanıyor hiç böyle yapmazdı.
Deletedmom0031 4 buçuk aylık benim kızım ne olduysa aşıdan sonra oldu 2 haftadır uykuya dalamıyor sürekli mızmızlanıyor yanından kalkıp 2 metre uzağa gideyim çığlık atıyor geçecek bunlarda İnşAllah