Mom356 İnstada okumuştum bir ara hamileyken limon yemek bebeği zayıflatır falan diye doğrumu? Şu an canım limon istiyor yemek istiyorum ama yiyemiyorum bilen beni bir aydınlatsın lütfen😪 bu arada 21 haftalık hamileyim
[silindi] Mom356 İlk iki hamileliğimde çok limon yedim çokta severim ilk bebegum 4220 gram ikinci oğlum 3880 gram doğdu.Rabbjm sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Esra09 Mom356 hiç böyle bir şey okumamıştım hamileyken limon yemiştim ama her kontrolde bebek kilo almış oluyordu
[silindi] Mom356 bnde 21+6 haftaligim. Hem bebegin daha kilosu yokki zayıflasın 😅 30 dan sonra kilo ali mi hizlaniyo
EmineYilmaz Mom356 yok kız kim dedi kızımdan hamileyken hergün bolll limonlu salata yerdim 3300 doğdu
Mircet Mom356 ben hapur şupur yedim koklaya koklaya yedim kilo kilo yedim😂kabuklarını ziyan etmeyip limonata yapıp içtim bebeğim 3.600 doğdu😂
[silindi] Mom356 hamileliğim boyunca her akşam bi limon yerdim. Bebeğim 35. Haftada doğmasına rağmen 3130 gram doğdu. Yani yalan hurafe 😅
MerAlpp Mom356 valla oğlumda öyle çok limon yemiştim ki soyup baharatlayip gömüyordum resmen. Çok şükür de bisey olmadi. 4000 gr doğdu oglum🤭
Feyzosunannesi Mom356 ben yemistim hamileyken hic bi sorun yasamadim 1 tane limondan bisey olmaz bence 🌸
Yesillimon Mom356 Günde üç limon yiyordum resmen aşk yasiyordum limonla 😁oglum 37 hafta 3 kilo doğdu pek alakası oldugunu düşünmüyorum limonla bebeğin kilosunun ye gitsin canın istiyorsa🥰