Defnemm22 Gzde1 diş hekimi asistanıyım 18 aya kadar çıkarmaması normal merak etme kızım 10 aylıkken çıkardı
CigdeminMevasi Gzde1 bende tam ümidi kesmiştim her kontrolde doktor diş yok diyordu kızımnda 7ay 15 günlükken bi baktm beyazlık var ertssi günde patladı yani bir anda geliyor sizinde gelir bnce yakn zamnda
Aymiraaa Gzde1 11.5 aylıktı ilk dişi çıktığında bende takıntı haline gelmişti çıkmıyo diye ama daha geç çıkabilirmişti ahh o dönem beni mahvetti çok zorlu geldi şimdi 12.5 aylık 4.dişi yolda hepside üst bu seferde niye alttakiler çıkmıyo diye takıntı yapıyorum 😂
Hatice-aydnn Defnemm22 inşallah ya 5 aylık olmadan alttan tek diş patladı bugun 10 aylık oldu daha gelen başka diş yok huzursuzluğu var kulaklarını çekip duruyor ama çıkaramadı yavrum 😔
Gzde1 Defnemm22 peki size ağzının resmini çekip atsam anlayabilirmisniz çıkarıyor ya da ben anlamıyorum
petek-badee Defnemm22 bn şunu çok merak ediyorum. Peki ya hiç cikmama durumu oluyor mu Allah korusun. 10 aylık olduk hiç tık yok belirti yok. Çıkmamasının bska nedeni olablr mi. Acaba yanls mi besliyorum d vitamini mi yetersiz Çok endişeliyim 🤦♀️😢
Gzde1 Aymiraaa 😂😂😂 herşeyi takıntı yapıyoruz birşey oluyor olmayanı kafamıza takıp duruyoruz ahh annelik
Defnemm22 Gzde1 diş etleri kabarmış altta dişler var o belli ama daha çıkması zaman alır 1 yada 2 ay gibi, çıkmasına yakın diş etinde çizik gibi bir görünüm olur henüz o yok ama altta dişler hazır merak etme
dadaskizi Gzde1 13 aylıktı ilk dişinde endişelenme ve geldiğinde o kadar zor oluyorkı simdiki hallerini arıyorsun 🤦♀️
Defnemm22 petek-badee canım hiç dişi çıkmayan çocukta zaten başka problemlerde olur bunu anlarsın ben hiç diş çıkarmayan insan görmedim merak etme zamanı vardır çıkarır ❤️beslenmeyle alakalı değil genelde genetik olur