Sevimliannee Ayza_moms eşim kasap hergün üstü kan oluyo siz düşünün. Lekelerin üzerine sıkıp atıyorum makineye cıkmıs oluyo hepsi. Bide makinenizle alakalı da olabilir leke cıkmaması . Eski makinem cıkarmıyodu bütün deterjanları denememe ragmen.
Alpyas Ayza_moms kosla vanish beyaz ve renkliler için olanını alıyorum set halinde kan lekesi ve bir çok lekeyi hemen çıkarıyor çok memnunum leke çoksa üzerine döküyorum hafif lekeler varsa deterjan gözüne döküp o şekilde kullanıyorum.
boncuk- Ayza_moms kan lekesi ilk müdahale olarak soğuk suyla akıtmalısın kanı canım zaten çok etkili oluyor bir çoğunu çıkarıyor sonrasında ise o kısma biraz çamaşır suyu sürüp makineye atabilirsin
Ayza_moms boncuk- Evet çoğu arkadaş çamaşır suyu kullanıyor bu derece lekeler için kosla ve çamaşır suyu kullanacağım ne deterjanı kullanırsam kullanayim bunun çözümü kosla ve çamaşır suyu sanırım.
karabocuk Ayza_moms domestosunrenkliler için olan mor şişesi var bitmesine azkala hemen alırım yıllardır. ek gıda dönemi ve kaka lekeleri özellikle efsane oldu ekstra sıcak suyla durulatıyorum bebegiminkıyafetlerini
karabocuk Ayza_moms beyazlarıda harika temizliyor. camasır suyu gibi riskte yaratmıyor morarma acısından
Busralyaa Ayza_moms vanish kosla 👍😂 valla kan lekesi dedin aklıma geldi kızıma Yeni beyaz kilotlü çorap almıştım giydirdim dışarda düştü bacağı kanadı kurudu corapta kan lekesi hemen eve gelince üstüne kosla döktüm beklettim çıktı 😅👍
ElifOkay Ayza_moms ariyel deneyin,lekeye asperox sıkın yada beyaz sabunla ikayın önce elde sonra makineye arın cikar👍🏻
Omero21 Ayza_moms kan lekesi için leke olan kısma buz koyun bekletin kan açılınca soğuk suyla çitileyin yoksa çıkmaz
Taze1mom Mr wipes kullanıyorum ben leke çıkarıcı ve çok amaçlı temizleyici katıp kaynar suda bekletiyorum, çitiliyorum ve yıkıyorum