Ayza_moms Gunaydinlar 😊 Beyaz çamaşırlar için leke çıkarıcı sıvı deterjan önerirmisiniz ? Çamaşırlardaki kan lekesi vs. cıkmıyor..
Mom44454 Ayza_moms hihi deterjan değil de ben çamaşır suyu koyuyorum su alırken 😬 kan lekeleri öyle çıkıyor
Sevilayy_1 Ayza_moms kimin çamaşırları için bu bebek ise bebekler için leke çıkarıcı epey iş görüyor normal beyazlar için makinanın çamaşırları koyarken bi kapak çamaşır suyu içine bi kapakta yıkama bölümüne bembeyaz çıkıyor
Elasuheda Ayza_moms makinaya atmadan önce bulaşık deterjanı yada Arap sabunuyla sıcak suda ovala 1-2 dk
Sevilayy_1 Ayza_moms mutfak havlularım hep çay lekesi olmuştu ne kadar yıkasamda çıkmıyordu hepsine bolca çamaşır suyu döktüm aynı şekil de makinayada koydum bembeyaz çıktı
Sevimliannee Ayza_moms asperox sarı güç adı sok merketten almıstım. Her yerde kullanılıyo. Kan lekerine çözümüm onla oldu benim
Sevimliannee Ayza_moms eşim kasap hergün üstü kan oluyo siz düşünün. Lekelerin üzerine sıkıp atıyorum makineye cıkmıs oluyo hepsi. Bide makinenizle alakalı da olabilir leke cıkmaması . Eski makinem cıkarmıyodu bütün deterjanları denememe ragmen.