Ebru41 Cnnsmy ilaçlar biraz halsiz yapar bir kaç gün 2.3 gün sonra geçiyor o ilaçlar ciğere inmesini engelliyor inşallah Allahın izniyr bişi olmaz korkmayın geçmiş olsun🤲
Wexsi Defnem20 evet bende öksürük vardı sırt ağrısı ve bel ağrısı eklem ağrısı falan. Ama hiç ilaç kullanmadım..
anakraliceee @Cnnsmy emziriyorum diye burdayazan annelerimize bakıp içmedim atlatırım diye canim.ama 6,gunu dayanamadım ölüyorum sandım hastaneye gittim covid zaturresi olmuşum hemen ilaca başlandı atlattım cok şükür cok iyi geldi ilaclar.kayinvalidem kayinpederime ilac vermedi kalp krizi gecir iyi gelmez diye onun ciğerlerine indi kaybettik ne olur kimseye bakmadan ilaclari düzenli olarak kullanın Rabbim şifalar versin cok geçmiş oldun canim
Swyhan Cnnsmy ağır gelmişti 8 adet ilaç bianda içilirmi her bünye kaldıramıyor daha sonra ilaç içmedi sonraki gün kendine geldi biraz diyorum ya allah korudu korona değil ilaçlar öldürcekti kadını
EsraKerimm Cnnsmy yanlış olmasın ? Ben suan sok oldum çok ağır ilaçlar ben sadece 1 tane alıyordum ama ölü gibiydim
Yasemin35vtnsvr Cnnsmy annemle ayni anda yakalandik ilaclari kullandik v8tamin takviyesi aldik bol bol c vit tukettik propolis aldik kan sulandirici ve bol.bol su ictik bur haftada hafif bir grip gibi atlattik dun test yaptirdik negatif ciktik
Edaemekli Cnnsmy anneniz kullanmasın bol.bol vitamin birde su çok tüketsin günlük icebiliyorsa 3 litre ben 5 litre içiyordum çok şükür atlattım rabbim şifa versin annenize
Mineetik Cnnsmy ben eşim bebeğim ve annemler ilaçsız atlattık. 8 tane ilaç hiçbiri covit ilaci değil. Daha doğal yontemlerle atlattık biz. Bol limon, semizotu, dağ kekiği ve kuşburnu, paça çorbası vs.
Cnnsmy kivircik_annesi26 Ocak2021 Mineetik umarım ilerlemez çok korkuyorum alıyor şuan ilaçlarını ama bugün sesi biraz kötü
Ocak2021 Cnnsmy şu an bir belirti göstermeyebilir ama ilerlemeyecegi ne malum allah korusun o sebeple ilaçlarını saati saatine vaktinde alsın özellikle kan sulandiriciyi almayı unutmasın
kivircik_annesi26 Cnnsmy ilaçları ne demek yutma gerek olmasa neden versinler biz aralıkda geçirdik bol bol portakal yesin sıvı şeyler tüketsin odasını havalandırsın dinlensin Allah şifa versin canım
Eymiiii Cnnsmy annemle babamda ilaç kullandı bizde tereddüt ettik bir sürü söylenti var ama riske giremedik allahım şifa versin çok zor seni anlayabiliyorum o korkuyu yaşayan bilir rabbim sana da güç versin