Beren2021 Rezene çayı, tahin helvası,kuru incir,bol su en az 3lt ve kesinlikle bestlak damlayı öneririm.bende cok faydasını gördüm.bir de emzirirken sut az gelcek doymayacak mi düşüncesini atın ve hep olumlu düşünün
Oysul Kubissstt merhabalar. Ben sezeryanla Doğum yaptığım için sütüm geç geldi. O yüzden birçok yöntem denedim. Kendimce en etkili bulduklarım. İnşallah size de faydası olur 🙏🏻 Humana still tee (4 kutu bitirdim 15 günde) sekersiz dut ve incir hoşafı malt içeceği ve su. Günde 4 lt falan içiyorum. Biraz fazla ama susuyorum. Vücut istiyor. Bir de uyku. Uyuduğum zaman gerçekten süt çoğalıyor
Kelebegimmmm Kubissstt artırdk canm hiç merak etme. Gece gündz iki saate sağ. Bak nasıl artıyr. İkili ile 15-20 dk
Serengull_ ArasSeda benim ki 40 günlük sizce çekebilir mi yapsam mi bende birde sonda yi nerden aldınız
Serengull_ ArasSeda merhaba ben denedim EDS ile emzirmeyi bugün gittim aldım medikalden sondayı ama olmadı emmiyor onunla ağzından geri çıkıyor mama sen nasıl beceriyorsunki
Cheerfulmom Kubissstt Brewer’s Yeast b12 benim sütümü çok arttırdı. Hatta mastit oluyordum. Şimdi sağarak besliyorum düzenli sağımda da süt artıyor kullanmıyorum ama emzirirken çok iş gördü kendisi👍🏻
Minico Kuzeyeliz kuzum benim kızım boş çektiği için ağlıyor helak oluyor yavrum bende çok savaş verdim dediğin gibi yaptım ama yok olduramadim
PortakalliKahve Kubissstt 5 yemek kaşığı dut kurusunu 2.5 su bardağı su ile kaynatıyorum kısık ateşte. Ilıyınca içiyorum meyvelerini de yiyorum. 2 gündür içiyorum henüz gözle görülür bi artış olmadı ama faydasını gören çok
PortakalliKahve PortakalliKahve bir de aynı şekilde inciri doğrayıp kaynatıp içenler var. 1 er hafta uygulayacağım ben bunları, size de fikir olsun 🌱
aytunceymenim Kubissstt e bebekte emziren anneler için içecekler var yarıyor onun yanı sıra boş boş lohusa şerbeti iç hoşaf yap ye hemde iç gece yatmadan sodalı ayran 2-3 adet tahinli kurabiye ye bulgur pilavı ve yeşilliğide eksik etme ama canım şunu bil tüm bunları yapmanın yanı sıra yarım saat bile olsa bedenini ve gözlerini dinlendir ne yapılırsa yapılsın en büyük etki uyku cok net söylüyorum
Kubissstt aytunceymenim gece uyumuyorum gündüz uyuyorum canım. Bide ben bi doktordan duydum tatlı yiyecekler kilo yapar gereksiz enerji tüketimi diyordu şekersiz hoşaflar ve yeşil yapraklı sebzeler bol süt yapar diyodu
Hafsaninannesi_ Uyku ve bol su başka hiçbir şeye gerek yok inan normal beslenmene dikkat et ve atlamaksizin en az 2 litre su iç
Kubissstt Hafsaninannesi_ 2 litre su içmesemde içecek anne çayı falan derken 2 litreyi geçiyodur sıvı alımım