Gizemir Öncelikle merhaba bu yazıyı yazmaya karar verdim çünkü soruları yenilendikçe %45 bu soruyu soruyor kaka yapmıyor fitil veriyorum gazını çıkarmıyor gaz damlası önerisi vs vs belki yararlı olur diye düşündüm bende sizin gibi bir aralar çok çaresiz bir anneydim şimdi çok şükür düzene soktum. GAZ: 2.haftamızdan sonra hayatım bir zindana döndü uyku yok sürekli ağlama krizleri memeyi reddetme hepsinin sorunu gazmış. Dr dr gezdik bir çok damla kullandım rezene kimyon anason neler neler yaptık. En son kolik olduk çok zor zamanlardı 1. Ayımın sonunda çoook derin araştırmalar ve uzun uzun blogger anneleri okuyarak bir damla ile tanıştım. MOMMYS BLISS GRIPER WATER. Övgüleri okudukça hadi inşallah diyordum kendime sonra türkiye de satışı olmayan 2 haftadan itibaren kullanılan organik bir damla kendisi. Amozondan sipariş verilebilen 1 hafta 10 gün içinde teslim edilen mükkemel bir damla. Verdikten 5 dakka sonra pırt pırt çıkarıyor inanılmaz birşeydi benim için arkasindan temiz güzel bir uyku. 3.ayında geçecek dediler gaz için ama kimi bebekte 6 9 aya kadar uzayabiliyormuş. Benim en iyi dostum oldu kendisi en büyük önerimdir size.. KAKA: Yine aynı sekil gazdan sonra en zor sınamam oldu bunu baya çektim bundan 1 ay önce çözüme kavuştum. Memleketim izmire gittim özel muayene yeri olan bir dr bulduk. Bundan önce hangi dr gittiysem fitil verip gönderdi artık fitille iyice tembel olmuştu bebeğim fitilsiz yapamıyordu mosmor kesilip ıkınmayan aģlamaktan maaf olmuştuk. Sonra bu dr Allah bin kez razı olsun KALEIDON PROBIYOTIK önerdi. Normalde büyük çocuklara çok verilen bir damlaymış ancak bebeklerde normal ölçüsü 5 damla günde 2 kez ama bebeklerde günde 1 kez 5 damla kullanmamda herhangi bir sakınca olmayacağını söyledi çok korkarak aldım başta ancak hiç bir zararı yokmuş kullanmaya başladıktan sonra öğrendim ki bir çok insan bebeğine kullanıyormuş 😊 Tarife gelince az ılık suya veya az anne sütüne 5 damla veriyorsunuz kendiliğinden yapmaya başlıyor ve 5 6 kullanımdan sonra daha sise bitmeden bir bakıyorsunuz düzene girmis gerçekten çok mükemmel bir damla en büyük tavsiyemdir herkese ve özellikle erken doğum olan bebeklerin bağırsakları gelişmesi geç oluyormus benim bebeğinde 37.haftamda dünyaya geldi çok erken olmada da erkendi bütün kaka yapamayan genişleri kurtaralım şuan bebeğim o mosmor olana kadar ıkınmalari ağlayarak azıcık kakalari geçti gitti. Inşallah size de yararım olur şimdiden hepinize çok gecmis olsun😘
Oske_21 Gizemir biz o damlayı yurt dışında olan bir tanidigimiza getirttik denedik ve hic bir faydasini gormedik sup siplex kullaniyoruz onunla cozum bulunuyoruz bence bu tip seyler bebekten bebege kesinlikle farkediyor
yoncakizilaslan Gizemir peki bebeginiz kac gunde bir kakasini yapiyodu benim bebegm 2 yada 3gunde yapiyo normalmi ama kakasida kati degil hipp mama kullaniyorum bide emziriyrum bebegim 43 gunluk bilgi verirseniz sevinirim
Gizemir [bilinmeyen] gam damlasinin içeriği rezene anason gibi organik bitkiler. Kaka damlarında mısır ve canlı yararlı bakteri hücresi içeriyor.😊
Gizemir [bilinmeyen] evet sise o ancak fiyatı çok demişler anızında 60 70 tl civarı yurtdışında da aynı fiyat en fazla 80 tl satışı
[silindi] Gizemir aslında amerikada 7-8 dolar. Tabi tl ye çevirince zaten 50 lira yapıyo. Ama internetteki fiyatlar çok uçukmuş
Gizemir [bilinmeyen] aynen sadece amerikada var orjinalliği içinde bir tane ölçü şırıngası çıkıyor onun üstünde usa yazılı bir yazı var orda belli oluyor ve geldiğinde şişenin kapağında da bir jelatin var ordan belli oluyor bence turkiyeden almak yerine şimdi baktım anızında 2 paketi indirim yapmışlar 19 dolar yani 114 tl 115 tl civarı yapıyor yine de ordan almak daha mantıklı bir de yanlış hatırlamıyorsam ınstgram sayfası var mommys bliss türkiye diye ordan sipariş verenleri duydum benim halam hostes ben çoğunlukla ondan istiyorum o getiriyor amerikaya gidince. Yine de bakın derim 😉
alinmavi Nldm o doktoru bilmiyorum ama Recep Kahramaner i tavsiye ederim pisman olmazsiniz tinaztepedeydi kent e gecti simdi super bi doktor harika bir insan tanidigimiza sukrettigimiz bir doktor
Dorukveannesi Eczacılar dan rica etsek getirtir mi acaba en azından onların iletişimi daha güçlü olur ve garanti olur
Nldm alinmavi araştırdım baya genç bir doktor 3. Ayımızda deneyeceğim, teşekkürler. Birde telefon numarası veriyor mu? Ulaşılabilir mi bir sorun olduğunda?
Gizemir [bilinmeyen] Canım kusura bakma şimdi gördüm. 😃 Günde 6 kez yani 4 saatte bir veriliyor beslenme sonrası falan farketmiyor 1. Ayına kadar yarım çay kaşığı 1. Ayından itibaren içinde ki ölçü ile 5ml veriyoruz 😊 ben sadece gündüzünü kullanıyorum ayrı ayrı almadım. 4 flz 120 ml bu neredeyse 1 aydan fazla gidiyor 8 flz 240 ml 2 katı bir sise 😊izmir de Uzm. Dr. BANU INCE DEMIRPENCE işinde çok başarılı dr. 😘😘
Gizemir yoncakizilaslan normal canım bazen her gün yapıyor bazen 2 günde 3 günde bir yapıyor önemli olan o zorlanma morarcasina olmasın
Aslyyyy yoncakizilaslan benim bebeğim 3 günde bir yapıyordu. Şu içmeyi artırdım günde 3 litreyi buluyorum şimdi hergün yapıyor. Anne sütü çok yağlı olduğu için bagirsaklarindan tikanabiliyormuş
Nilsmomy Kızlar eşim ilaç mümessili ve KALEİDON çalışıyor kesinlikle gaz ve kaka problemimiz yok tamamende canlı hücreden oluşuyor kaleidondan memnunuz damlasını kızım toz halinde ki halini de kendm kullanıyorım ☺️
TugbaSaray Nilsmomy sürekli gaz damşası değiştrmekten benim kızımında kaka yapma süreleri değişti ilk 40 günde günde 3 kere yapıyodu sonrasında sab simplex kullandık 3 günde 1 zorlanarak yapmaya basladı bu sürede fitil bile kullanmak zorunda kaldım simdi de zinco kullanıyoruz en fazla 2. Gün kakasını yapmıs oluyo kızım 3 aylık acaba hergün yapmasımı gerekiyo her doktor farklı sey söylüyo
Berra Nilsmomy mrb benım kızımda kakasını yapamıyor uyararak yaptırıyoruz çatlağı ve yırtığı var makatında. Bende alayım ☺️Ins bır sıkıntı çıkmaz
Gizemir TugbaSaray her gün yapmasına gerek yok hatta drlarin gözünde 7 ve 10 güne kadar normal diyorlar ancak o kaka yaparken zorlanma olmasın
Emelimsi Biz amerikadan mylicon almıştık, kullanıyoruz ve memnunuz fakat biraz fazla almışısz:)) bir kutusunu isteyen olursa satabilirm, inceleyin bi derim içinize sinerse irtibata geçenilirz.. sorularınız olursa cevaplayayım... biogai ile mylicou beraber kullanıyoruz
Tuba8406 https://www.bebekvitamini.com/urun-kategori/gaz-dis-cikarma-kabizlik/colic-calm/ Bu sayfadan temin edebilirsiniz arkadaşlar orjinal ürünler tereddüt etmeden burdan alabilirsiniz.