YeldaKuzey assd15 çok zor ve hareketli 1 saniye durmuyor elleri kafası ayakları sürekli hareketli kafasına su dökülünce dha cok hareketlniyor
YeldaKuzey Deletedmom62626 denedimde durmuyor canım oyuncagı atıyor zıplıyor kucagımda kafasına su dökünce kafasını belini arkaya dogru atıyor cok zor oluyor görmeniz lazım☺️
Kusannesi Biriniz kucagında bebişle duşa girsin diğeri yıkasın bebeği alsın çıksın duşta kalan duşuna devam etsin😂 biz bayadır öyle yapıyoruz
Deletedmom_36 YeldaKuzey arkadaslar gereksiz demis ama 20 aylik 6 ayindan beri onda yikiyorum oyle aman amanda yer kaplamiyor 😊cok memnunum arada kendi kendine oynuyot banyoda icine oturup su kovasinda suyla yok kayarmi yok bogulurmu derdim yok ben tavsiye ederim
Nik_mik_yok YeldaKuzey bend3 7.aydan beri kullanıyorum. Çok rahat oluyor, seviyor benim minnak. Oturtmak biraz zor oluyor ama acilmadigi için, biraz cebelleşiyoruz😁
Deletedmom_36 YeldaKuzey e bebekten 😊 almistim coo cok memnunum benim kizimda asla tek yikanilicak bir bebek degildi kucagimda heran yikayamam illaki evde birinin olmasi lazim bunun icin babasiyla yikamazdim cunku babasi vardiyali calisiyor mama sandalyesi demis arkadaslar ama benim mama sandalyem buna uygun degil birde hergun yikiyorum mama sandalyesini banyoya gotur durula kurula ugrasamam ben🙈herseyim sipsak olmali benim🤓
OncedenGurme YeldaKuzey civil’den almıştık ama markasını hatırlamıyorum. Pembe gri bişey. Çok rahat oluyor yıkarken. Hatta bebeğim 7 aylık, görünce heyecanlanıyor 🙈 oyun oynarken, yemek yerken de oturtuyorum bazen
YeldaKuzey Deletedmom_36 aynenn benim bebegimde 7 aylık aşırı hareketli bazen eşim yorgun oluyor yıkıyamıyoruz hergunde birini bulmak zor. Mutlaka bakıcam ebebekten
Caglarass YeldaKuzey Ben ebebek’ten almıştım. Oturmaya başladığından beri onunla yıkıyorum çok memnunum 😊
YeldaKuzey Caglarass çok teşekkür ederim bende bakayım bugun 7 aylk oldu oglum onunla yıkamak istiyorum artık
Minik_Hanim YeldaKuzey şundan kullaniyorum cok memnunum. Kizim 6 aylikti aldim simdi 19 aylik hala kullaniyorum cok rahat.. https://www.e-bebek.com/babyjem-soft-bebek-banyo-kuvet-destegi-mint-p-bje-465/
Zerr YeldaKuzey Kovayı doldurup içinde yıkıyordum. Hiç bi yere gidemez, hem suyun içinde yıkanmak hoşuna giderdi 😉 kenarlardan tutunurdu, deneyin