nilimmm Sevgili anneler kızım 5 buçuk aylık. Bu zamana kadar pamuk ve su ile alt temizliği yaptım. Artık 6 aylık olunca ıslak mendil kullanacağım ama sizden önerisi istiyorum. Evde uni baby var. İZotonik mendil kullanan memnun kalan var mı? Sağlıklı marka tavsiyesi alabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.
NicoRobin nilimmm ilk doğduğunda uni baby yenidoğan kullanıyordum sonra uni baby sensitive geçtim. İkisinden de memnunum pişik yapmadı. Yenidoğanını kullanabilirsiniz
ipekayann nilimmm sleepy yeni doğan kullanıyordm sonra ucuz olan sleepy sensitive denedim. Daha uygun ve memnunum
Muhlise nilimmm instagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var. Orda içerik vs herşey bulabilirsin. Benin oğlum 3,5 aylık başta uni baby kullandım içeriği temiz olmadığı için sleepy geçtim.
File351047 nilimmm 9 ay prima pure kullandık çok güzeldi daha sleppy sensitive geçtik iyi pişik falan yapmadı
elifle Baby turco beyaz sabun kokulu kullanıyorum aylardır,çok memnunum 12 li pkt 50 lira civarı Trendyol da indirime girince stok yapıyoruz,tavsiye ederim
RainOverMe Sleepy yeni doğandan memnun kaldım ben kalın yapısı var başka iki üç marka daha kullandım ama en ıyısı o bence🤗saglıkla🙏🏻🚗
Annisss nilimmm unubaby bende cok kullandim ama yakiyomux onu farkettim bi kendi burnunuzu silin cok acitiyo sleepy yenidogan kesinlikle değerlerinin cogu parfumlu vs ekstra bisry var
Aaaabbbb nilimmm merhaba 4,5 aylık kızım var ilk zamanlar prima kullandık fiyatından dolayı uni baby e geçtik pişik yaptı sonrasında molfiksin ıslak mendilini kullanıyorum pişik yapmadı ama bebekten bebeğe değişebilir
NicoRobin Humeyra6554 5 6 aydan sonra gecmiştim internette de çok yorum okudum doğduğundan beri kullanıyorum diyen cok fazlaydı
Lina1205 nilimmm yani şu an ne desem bilmiyorum ki çünkü hemen hemen hepsinde var ne marka olursa bizde izotonik olunca aldık