Cocukluhayat urazinannesiii kullanmadım evde kendim pişirdim 8saat kadar güzelce ilikleri ayrıldı jel gibi oldu karton bardaklara koyup buzluğa attım
Pamuk_seker urazinannesiii kurbandan kalan kemimlerim var onlari kaynatıp kullanıyorum tavuğu da alip pişiriyorum suyuni kullanıyorum bu sekilde daha saglikli ve iyi onlarda para vermek yerine 1 butun tavuk alip yapmak daha kolay 😇
Prenseslinam Kasaptan alıp kendiniz kaynatin ben oyle yapiyorum lağıt bardaklara koyup buzluga atip cikartıp kullaniyorum rahat oluyor hemde o.hazirlar gibi degil katkisiz
urazinannesiii Prenseslinam internette evde yapılanın 12 saat kadar kaynaması gerektiği yazıyor. Sen ne kadar süre de yapıyorsun peki canım daha az kaynasa bir şey olur mu acaba
Ygmryldrm Cocukluhayat suyu bitmiyomu ben yaptim bi kere dudukluye koydum suyu bitmis 1 saatte su eklemek gerekiyomu
Gzdzeynep urazinannesiii mum gibi bir ateşte kaynaması gerekiyor 10-12 saat. Yani en küçük ocağın en kısığında kaynayacak kemikler parçalarmıyor çünkü öyle fokur fokur kaynamıyor su. Youtube a bakın orda bununla ilgili güzel videolar var.
Pamuk_seker urazinannesiii fokur fokur kaynarca evet sirke de koyuyorum ben hic parcalanmadi bu gune kadar kisik ateste agir agir kaynadı 😇