Pamuk_seker urazinannesiii kurbandan kalan kemimlerim var onlari kaynatıp kullanıyorum tavuğu da alip pişiriyorum suyuni kullanıyorum bu sekilde daha saglikli ve iyi onlarda para vermek yerine 1 butun tavuk alip yapmak daha kolay 😇
Gzdzeynep urazinannesiii mum gibi bir ateşte kaynaması gerekiyor 10-12 saat. Yani en küçük ocağın en kısığında kaynayacak kemikler parçalarmıyor çünkü öyle fokur fokur kaynamıyor su. Youtube a bakın orda bununla ilgili güzel videolar var.
Pamuk_seker urazinannesiii fokur fokur kaynarca evet sirke de koyuyorum ben hic parcalanmadi bu gune kadar kisik ateste agir agir kaynadı 😇
urazinannesiii Prenseslinam bende 1 defa öyle yaptım. Yanlış yapmışım yani o yüzden parçalandı ben harlı ateşte yaptım bi de 2 saat falan kaynatmıştım onu zaten biz kullanmıştık bebeğime değil