Gulmrt iyikianneyim61 içeriklet benziyor ama aynı değil kızım çok eğleniyor 13,5 aylık 8 aylıktan beri en sevdiği şey hareketli kitaplar
iyikianneyim61 Gin evet simdi baktim 3 tane kitap 49 a geldi kargo bedava cok iyi kapida odeme de var guvenilir saufa degilmi ben hic bilmiyordum:) trendyolda bitanesi kargoyla 34 du burda 3 kitap siparis verdim
iyikianneyim61 elmaliturtam azonce baktım cogu tükenmişti bende baska seyler siparis verdim hareketlide 3 tane kitap 49 ageldi kargo bedava trendyolda 1tanesi kargoyla beraber 34 du:) kapida odemede var guvenilir degilmi ben hic duymamıştım onu
Gin iyikianneyim61 belli bir tutar üzerindeki alışverişlerde hediye içerikleri var bayılıyorum. Kargo ödetmemesi ve hediye teklifi cezbediyor beni 🤣
Kahvedelisi iyikianneyim61 iş bankası yayınlarının hareketli kitapları cok güzel bizde hepsi var devamlı elimizdedir
Scorpionesi iyikianneyim61 hareketli kitapların çoğunun tanıtımı var YouTube da, oradan da fiki edinebilirsiniz.Bizde gece hayvanlari,kül kedisi,deniz kızı var memnunuz
Gin iyikianneyim61 www.bkmkitap.com/bebekler-icin-uyku-oykuleri şu seri de çok güzel ve çok uygun. Birkaç tanesi hariç hepsini aldırdı kızım. Kitabın arkasında diğer kitapların resimleri var gösterip bunu alır mısın diye diye tamamlıyoruz seti.