Mrs_Ladybird iyikianneyim61 ben aldım canım hareketli okul ,uçak, market bir de hareketli öykü Külkedisi tabi biz daha 4.5 aylığız ama keyifle anlatınca bi hoşuna gidiyor şimdilik ☺️Amazon’dan aldım fiyatları daha uygundu orada
iyikianneyim61 Mrs_Ladybird siz baya kucukken almışsınız neguzel ben onlari pek gormedim baktim çevremdekiler almis dedim bende alayim dikkatini ceksin oyalansin
Hotic iyikianneyim61 herkesin cocugu güzel güzel kitapla oynamış. Bizimki yırttı bantlarla ayakta tutuyorum kitabı 😂 Biz de memnunuz ya ilgisini çekiyo ama hareketli parçaları cıkarmaya calısıyor ve yırtıyor o yüzden bantladım rafa kaldırdım. biraz daha uygun zamanı bekliyorum ortalığa cıksrmsk için
Hotic iyikianneyim61 görselleri falan cok güzel ama cok tatlı kitaplar 🥰 bi kaç ay sonra bizimki de insani tavırlar sergiler diye umuyorum kitaba karşı 😁
Serenty iyikianneyim61 hayır hepsi burada dan aldım bı kaç siteye baktım en uygunu orada buldum.hatta dolap uygulamasına baktın ikinci el alayım dedim tanesi 25 liradan eski kullanılmış olanları satılıyordu.hb ye girdim 16.90 tanesi çok uygun geldi bana hemde sıfır üç tane aldım kargoda bedeva ya geldi . inşallah begeniriz.
iyikianneyim61 Gin trendyoldan baktim kargoula beraber 35 e felan geliyor biraz pahali gbi ama alicaz gibi gozukuyor herkes cok memnun
gmzsvm Benim oğluşumda 15 aylık olucak aldım ama bizimki çok meraklı dağıttı onlar hareket edince merak ediyor yırttı maalesef
Serenty hilaliii https://www.hepsiburada.com/hareketli-supermarket---ruth-redford-p-KISBANKASI22825?magaza=Hepsiburada Şimdi aldım duruyor hala.hepsinde indirim yok ama seçili ürünlerde
hilaliii Hareketli değil de ben cırtlı kitap almak istiyorum acaba fikri olan var mı kullanan falan çok pahalı ama ya
iyikianneyim61 elmaliturtam azonce baktım cogu tükenmişti bende baska seyler siparis verdim hareketlide 3 tane kitap 49 ageldi kargo bedava trendyolda 1tanesi kargoyla beraber 34 du:) kapida odemede var guvenilir degilmi ben hic duymamıştım onu