Gonca011507 Merhaba kızlar bebekleriniz kaçıncı ayında oturtmaya başladınız acaba 3 buçuk aylık bebeğim
Mom091 Gonca011507 4. Ay kontrolünde doktor elinden tuttu. Kızımda ayağa kalktı. Doktor tekrar yatırdı elinden tutup destek verdiğinde kızım oturmuştu. Bebeğiniz oturmaya hazır destekli oturmaya başlayabilirsiniz demişti. Ben öyle başlamıştım☺️
Giizz Gonca011507 erken bence 6 aydan önce oturtulmaması gerektiğini söylüyorlar kemikleri battığı için, siz bilirsiniz yinede
EmineYilmaz Giizz kemik hangi kemikmiş acaba bilimsel olarak kanıtlanmış mı . Kısaca eski kafa insanların uydurduğu birşey☺️ Doktorlar bebek hazır olduğunda yani kendini kaldırmaya çalıştığında oturmalarında sorun yok diyorlar Buda genelde 4. Aydan sonra oluyor YouTubede doktor açıklamalarını izleyebilirsiniz
Gonca011507 Mom091 bizimkide öyle yaptı çok istekli dedi 4. Ayda başlayabilirsiniz yavaş yavaş dedi oturtunca çok mutlu oluyor 😂😂 ama yinede riske atmak istemiyorum
Dedinaber Gonca011507 bizim doktor 4 bitince kontrole gittiğimizde oturttu baktı kafasını gövdesini dik tutabiliyor. kısa kısa oturtabilirsiniz dedi
_elmaliturtam Gonca011507 benim.kizimda 3ay13 günlük sürekli oturmak istiyo öyle çok zorluyoki kendini agliyo en son kaldırıyorum kucağıma bende çok az bikac dk tutuyorum sonra tekrar düzeltiyorum
dertlikerkenez Gonca011507 4. Aydan sonra kucakta, 5. Aydan sonra ise destekli hatta mama sandalyesinde oturtabileceğimizi söylemişti doktorumuz.
Giizz EmineYilmaz 2 aylıkken kalkmaya çalışan bebeklerde oluyor o zaman onlarda otursun öyle mi mantıklı mı sizce. Bebek o zamanlarda keşfetmeyi öğreniyor etrafı görüyor kalkmaya çalışıyor. Kendi bildiğini okusun herkes boşver
Belinayss 4 . Ayında kimseyi dinlemeyerek destekli oturtmaya başladım çünkü bebeğimi gözlemledim ve kendisi oturmak istiyordu yatmak istemiyordu. Yavaş yavaş onu çok yormadan oturttum şuan 6 ay 14 günlük gayet rahat desteksiz oturuyor denge kurabiliyor.
Berenkooommm Gonca011507 5 ay 10 günlük şuan bebeğim 4. Aydan itibaren yarı oturur pozisyonda kucağımda tuttm 5 aya girincede yani 10 gündürde destekli oturtuyorum 3 5 dk
gulcezerenarslan Gonca011507 3 ayından itibaren istekliydi oturmaya ama 4.aydan sonra aralıklı oturtmaya başladımm
ErkekkAnnesii Gonca011507 oğlumda oturma eylemi vardı hep kalkmak istiyordu doktorumuzda 4. Aydan sonra destekle oturtabileceğimi söyledi ve 4.5 aylıkken oturtmaya başladım 5 10 dakika kısa kısa oturtmayla başladım bebeğiniz zaten belli edecektir bebekten bebeğe değişir bu durum tabi