Busragokceberra Kızlar iki gündür bebeğim çok garip bezi kupkuru altını açınca yapıyor ama beze yapmıyor gece saat 01:30 değiştirdim öğlen 13:30 hala bez kuruydu aç desem değil çünkü gece 3 kere emzirdim ve maşallah sütüm var akıyor birde.Gunduzleri de emmek istemiyor memede ağlıyor ancak uyku sersemi verebiliyorum onun dışında almıyor gündüz çiş yapmaması hadi normal ama gece anlamadım birde bu meme reddini nasıl atlattiniz neler yapabilirim çok korkuyorum emmeyi bırakır diye
rameade55 Busragokceberra Kaç aylık bebeğiniz oğlum 4 ay 10 günlük aynı şekilde günde en fazla 3 kez bezini alıyorum hem biberon hem meme reddi var jiç bişey yemiyor ya
MasalMomy Busragokceberra Geçer kuzum merak etme ama sabır çok önemli. Benim kızımda 3 aylıktan beri meme reddi ediyor. 8 ay 13 günlük hala arada inadı tutar emmez ama emmeyi bırakmadı. Ama ben her şartta emzirdim pes etmedim sende etme🌷
Endy20 Busragokceberra merhaba benim bebegmde 3 ay 3 gunluk ayni sorunları yasiyorum tamami bende var. Biogara kullaniyorduk doktor birak dedi ama birakmadan uc gun once falan basladi kaka yapmiyor sadece sanki bir iki damla cikarmis gibi soyledikleriniz aynisi yasiyorum niye acaba
MasalMomy Busragokceberra o zamanlar ufaktı gezerken emziriyordum pilates topunda emziriyordum yatarken emmeyi çok seviyordu kızım. Yalnız işin kötüsü yatıp emmeye alıştı artık başka şekilde emmiyor
Esrasrcn Ya bizde 3 ay 2 günlüğüz memede bazen ağlaması oluyor hem emiyor hemde geri çekilip ağlıyor sonra tekrar memeyi tutuyor bir değişti bazende sıkıntısız emiyor
Birminnakannesi Busragokceberra benim bebeğimde 3 ay 2 günlük memeyi tutuyor sonra bırakıp kendini geri atıp ağlıyor sonra tekrar emmek istiyor ben çareyi artık ayakta gezdirip öyle sakinleştirerek buldum tek çare olarak arada yapıyo böyle huysuzluk ama yapacak birşeyim kalmadı yeterki emsin☺️
Busragokceberra Birminnakannesi ayakta denedim,yatarak denedim herşey ama yok almıyor ne yapacağım bilmiyorum
Baal Busragokceberra canım üçüncü aya girdiğimizde bizimde olmuştu bir hafta sürdü,şimdi 4 ay 15 günlük ve gündüzleri emmiyor deli olcam artık🤦🏻♀️Gece sürekli emziröeye çalışıyorum aç kalmasın diye 3. Ayla 4.ay arası 300 gram aldı sadece bakalım bu ay nasıl olcak😔karanlık bi yerde çıplak emzirmeye çalış ben öyle yapmıştım hep,bi de inatlaşıp zorlama ama sık sık teklif et alırsa alsın
Busragokceberra Baal karanlık ortamda denedim almadı,ten tene temas denedim olmadı,yatarak denedim olmadı,gezerek denedim olmadı,güzelce konuşarak dua okuyarak denedim yine olmadı agliyacagim artık
Busragokceberra Endy20 kakada sıkıntı yok idrar yok bizde ya enfeksiyon ya da meme reddi yüzünden doktora soracağım canım ama çok zor bir süreçmis
Ayl4tr Busragokceberra ya merhaba şuan benim bebeğim öyle 3 ay 1 günlük 10 gündür ne yapıyorsam mama içmiyor itiyor istemiyor benim hiç sütüm olmadı nasıl aştınıx