Edizbeyinannesi pislikler ne biçim insanlar ya çoçuğun kolu ne hale gelmiş. Et şikayet sakın yanlarına bırakma. Ben istanbulda yaşıyorum kızımı bir gece mecburen devlet hastanesinin çocuk aciline götürdüm ateşler içinde yanıyordu. Normalde özel çocuk doktorumuz var mecbur kalmadıkça asla devlete götürmem. Neyse gecenin 3’ü Kızım havale geçirecek neredeyse evde ateş düşürücü de yok ilk bebeğim tecrübesizim apar topar gittik hastaneye eşimle çoçuk acil bölümünde 2 doktor var ama hemşire yok hava falan verilecek kızım nefes alamıyor. Doktora gidiyoruz hemşire hava vercek diyor neyse bulduk sözde hemşire hanımı arkadaşıyla kapıda sigara kahve içiyormuş. Çağırdık bakar mısınız diye tamam dedi geliyorum 10 dakika geçti yok hala hanımefendi kızım iyice fenalaştı çıktım kapıya yine seslendim ikinci sigarayı yakmış hala gelecek dedim sabır serap sabır 6-7 dakika da öyle geçti ama bende şarteller attı çıktım kapıya bu hemşire bozuntusuna avazım çıktığı kadar bağırdım elinde ki sigara paketini çektim aldım sigaraları çıkartıp yere attım seni mahfedicem dedim benim çocuğum orada can çekişirken senin burada o içtiğin kahveyle sigarayı ağzına sokucam dedim sinir krizi geçirdim hemşireyi elimden zor aldılar. Sonra baş doktor içeride bir güzel fırçaladı hemşireyi. Neyse kızıma ateş düşürücü verdiler düzeldi. Ama ben çıkana kadar oradan bağırdım seni burda barındırmıycam diye diye çıktık hastaneden. Sağlık personeline her zaman saygım sonsuz ama böyleleri hak ediyor bazı şeyleri. Geçmiş olsun 🌸🙏