dontsleppyunhappy Gizem-Demir yok ya, banada ciğerleri gelişir diyorlar mantığa bak. Aman alma kucağa alışırmış, bende anneme dedim ki alışsın ne olacak, ben seni hiç almadım dedi. İyi ki almamışsın 30 yaşımda kucakta gezemezdim alışırdım dedim.
Gizem-Demir dontsleppyunhappy 🤭🤭🤭 çocuğumuzu nasılsın yetiştireceğimize kimse karışamaz bence ama karışma yetkisini kendilerinde gören insanlar var bende insanları kıramam ama bazen de hakediyorlar
Seymaybars27 Gizem-Demir 6 aya kadar kendi uyudu ama dört aydır ayakta sallamaya alıştı beşikte sallandı önce şimdide ayakta sallanıyor ama keşke bırakabilsek
masalsii Gizem-Demir ben bir anda kestim ama kimileri kademeli yavaşca kesiyor, ben şöyle yaptım gece uykusuna geçişte sallamayı kestim ilk 2 gün zor oldu ama uyumadan 20 dk önce emzirip yatagına getirdim ağlarsa alıp öptüm sevdim konuştum geri yatırdım kucaga al geri yatır yaparak kendi kendine uykuya dalmasını sağladım
Prensinannesii Gizem-Demir daha başında olduğum için zorlanıyoruz ama alışacak inşallah biraz mzımızlanıp ağluor yarım saati geçiyor uyutma faslı
aysenur_58 Gizem-Demir instgramdan tunalıhayat diye bi sayfada kadın oğluna veriyordu deneyimlerinide post olarak ay ay paylaşıyor ona göre veriyorum bi sıkıntı olduğunda mesaj atınca cevap veriyor o yüzden sıkıntı yaşamadım