balkizlarinanasi Gizem-Demir kızım 3 ay 23 günlük saat 23.00 gibi beşiğine katıyorum sallayarak uyutuyorum ilk 5 dakika inat ediyo sonra dalıyor uykuya
Prensinannesii Gizem-Demir sadece beşikte sallıyorum 6 buçuk aylık oldu bir haftadır salalmadan uyutmaya çalışıyorum
dontsleppyunhappy Gizem-Demir kıyamam ona ben. Bizimde kolikti ayy o morarmayı söyleme cok fena bir şey
Gizem-Demir dontsleppyunhappy evet ta çok kötü Allah kimseye yaşatmasın . Bana diyorlar ki bırak ağlasın nasıl bırakabilirim ya yaşayan bilir gerçekten zor
masalsii Gizem-Demir ya açıkcası internetten biraz araştırmalar yaptım kitap okudum sonra kendim bi cesaretle başladım ilk bikaç gün zor geçiyor ama sonra alışıyorlar hareketlenmeden yapmak iyi hareketlenince zor olur
Gizem-Demir masalsii anladim bende araştırdım ama anneye eğitim veriyorlarmış galiba nasıl yapacağımı bilemedim sallamaya devam dedim😊
Y0696 Gizem-Demir 4.ay atağına kadar emerek uyuyordu atak da uyumamaya başladı beşikte sallama ayakta sallama emerek uyuma o an nasıl uyumak istiyorsa yanına yatarak pışpışlayarak uyutmayı çok denedim ama nafile saatlerce uğraştım yok bende kendi kendine uyusun istiyorum ama olmuyor
EsraZenbil Gizem-Demir kucağımda salladığımda oluyor, ayağımda da sallıyorum, emerekte uyuyor. Tamamen keyfi nasıl isterse 😀 kendi kendine uyumaya alıştırmaya çalıştım ama maalesef olmuyor.
Y0696 EsraZenbil birkaç yorum üstte aynılarını yazmışım 😂 acaba ben mi yanlış yapıyorum anlamadım çok uğraştım desteksiz uyusun yanına yatayım pışpışlayım ama yok
Eliff67 Gizem-Demir oyuncaklarıyla oynatrken bir yandan hikaye anlatyorm uyuyakalyor ama uykularmz çok kısa 30 dk en fazla inşallah uzar
Prensinannesii Gizem-Demir daha başında olduğum için zorlanıyoruz ama alışacak inşallah biraz mzımızlanıp ağluor yarım saati geçiyor uyutma faslı
dontsleppyunhappy Gizem-Demir yok ya, banada ciğerleri gelişir diyorlar mantığa bak. Aman alma kucağa alışırmış, bende anneme dedim ki alışsın ne olacak, ben seni hiç almadım dedi. İyi ki almamışsın 30 yaşımda kucakta gezemezdim alışırdım dedim.
masalsii Gizem-Demir ben bir anda kestim ama kimileri kademeli yavaşca kesiyor, ben şöyle yaptım gece uykusuna geçişte sallamayı kestim ilk 2 gün zor oldu ama uyumadan 20 dk önce emzirip yatagına getirdim ağlarsa alıp öptüm sevdim konuştum geri yatırdım kucaga al geri yatır yaparak kendi kendine uykuya dalmasını sağladım