Kızlar gerçekten sürekli uçarım geneliktedE pegasusla giderim ama her Pegasus’la yolculuk yaptığimda basıma bir sey geliyor gerçekten suan o kadar gerginim ki. Ya bavul kaybolur ya bavul kırılır bu sefer bebek arabası kırıldı! Uçağa binerken sağlam bebek arabasıni verdik kırık geri aldık ya. Arabanın tutma yerini kırmışlar. Süremiyoruz yanı arabayı yön veremiyoruz suan. Boyle bir sey olabilir mi ya gerçekten o kadar sinirlendim ki. Hemen bildirdik rapor hazırladılar filan ama diyorum ki tamam ama ben simdi nasıl eve gidecem kırık bebek arabasıyla. Daha 3 saat yolum var ne yapacam bn diyorum. Biz bisey yapamayız diyor rapor hazırladım bisey yapamam diyor kestirip attı diyorum ki dizin şahsınıza zaten bir sey demiyorum ama ben suan nasıl gidecem eve? Hiç anlayış yok empati hiç yok! İnsan bi der ki kusura bakmayın sizin icin uzgunum arkadaşlar Keske biraz daha dikkatli olsaydi filan empati kurar insan demi yatıştırırsın karşındakini sonucta ben size sağlam bebek arabası veriyorum kırık geri geliyor! Hadi bavul olsa insan idare eder ama bebek arabasını nasıl surecem ben simdi. Cocuk var icinde araba düşse devrilse kim bunun sorumlusu diyorum Ama ben bisey yapamam diyor gönderdi bizi. Zaten kimse birsey yapamıyor herkes suçu başkasına atıyor kimse cozum odaklı degil herkes bi basından savurma peşinde. Pegasus pişmanlıktır gerçekten. Suan yoldayız ama rezil bi şekilde.