hypatia Denes hiç araştırmayın. Evham yaptırır size. Baş çevresini doktor ve hemşire ayrı takip etsin siz de kendiniz ayriyeten takip edin
Denes hypatia haftaiçi ultrasonla beynındeki sıvıya bakılması gerek dedi sizler baktırdınız mı bınun bi yanetkisi var mı acaba
Kahve_tonunda-Kahve_tadinda Denes kan testi yaptı doktor. Kafa büyümesi devam ederse sorun olmayacak inşallah
Sevda6767 Denes canim kafa ölçüsü ile otizmin uzaktan yakına ilgisi alakası yok. Ne ilgisi var ya üstelik iki aylık çocukta ne otizmi. Bazı doktorlar hemşireler bir şey bilmiyor insan hayret ediyor yaa. Kafa ölçüsünün mikrosefali hidrosefali gibi beynin gelişimi ile ilgili rahatsızlıklar ile ilgisi olur. Ama kafa büyüklüğünün genellikle genetik ile ilgisi olduğunu unutma evham yapma sadece takip altında olun
hypatia Denes Biz günlük ölçüyoruz. Nörolog ayrı, beyin cerrahisi ayrı, çocuk doktorumuz ayrı, sağlık ocağı ayrı takip ediyor
hypatia Denes Ultrasonun hiçbir yan etkisi yok hamilelikte kullanılan ultrason gibi düşünün. Benim kızımın sayısız ultrasonu var. Kaç tane sayamadık.
hypatia Denes Benim kızım erken doğdu küvezde ultrasonda fark edildi. Herhangi bir belirti vermeden fark ettik.
hypatia Denes 2 tane tedavisi var ilki şant denilen bir sistem, ikincisi 3. Ventrikülostromi denilen nir ameliyat. Benim kızım 3. Ventrikülostromi oldu.
Ygtkbra08 Denes bizede ultrasonla baktilar bir suru kan tahlili istedi ama daha yaptitamadm bazi doktorlarda insanı korkutuyo bizede neler dedi bingildagi konusundada ultrasonla bi bsktirabilirsnz isterseniz yinedeher bebegin gelisimi farklıdir takmayin fazla sizde
Denes hypatia merhaba bugün ultrasonda ölçümlerden bırı 9,7 çıktı sınırdaymış çocuk nöroloji ye yonlendırdıler hidrosefaliden şüpheyle MR çekilecekmiş sizde nasıl oldu süreç