Sedonay Osanit diş topları var cnm onu kullanabilirsin biraz pahalı ama çoğu anne memnun benim oğlum 4 aylık 6 aylıkken ben kullanmaya başlıyacağım o jel gibi kimyasal da değil bitkisel bişey
Deletedmom_50 Reyhan32 merhabalar, üstten ve alttan 4er tane çıktı toplam 8 adet şu anda. Şimdi çıkma sırasına göre köpek dişleri mi gelecek yoksa birinci azılar mı, bilginiz var mı acaba?
Mavismila Reyhan32 taze soğan ver ellerine canım bi de soğanın suyunu sık tülbentten geçir arada bir elinle diş erlerine sür çıkacak olan bölgeye rahatlatır bi arkadaş daha 2-3 tane karanfili havanda ezip üzerine bir iki yemek kaşığı zeytinyağı koyun Birgüm bekletin daha sonra onu süzüp yine arada bir sürmeyi önermişti belki işine yarar kızımda çok huysuzlandı valla taze soğan veriyorum rahatlatıyor biraz
Aslmra80 Reyhan32 merhaba kızım 7 ay 22 günlük alt dişler çıktı sıra üstte hiç bişey yemiyor sürekli ağlıyor ve aşırı kulaklarını parçalıyor siZdede oluyormuydu
Aysess38 Aslmra80 bizimde öyle olmuştu yemeden içmeden kesildi eller kulaklarda alt dişlerimiz çıktı 1ay oluyo yine aynı durumlar çok huzursuz huysuz elleriyle kafasına falan vuruyo galiba üst dişlerde geliyor
Aslmra80 Aysess38 ay biz 10 gündür üst dişlerde perişanız sürekli huysuz ne güzel yemek yediriyordum şimdi hiç yemiyor sürekli emmek istiyor üstler balon gibi şişmiş kulaklarını parçalıyor sürekli acaba kulağında bişey mi var
Aysess38 Aslmra80 yoktur İnşaAllah dişten dir ya öyle yapıyor genelde bebekler yine de içimiz rahat etsin diyorsanız bi doktora gösterin ama kulak ağrısı da çok fena olur ağrısa çok ağlardı heralde
Deletedmom_50 Aslmra80 fazla sıkıntı yaratmadı biz de, herkes için çok majör sorun olmuş biz çok sıradan atlattık. Belki bazı geceler sık uyanmalar oldu ama sadece dişten dolayı mı bilemiyorum. Ateş vs olmadı. Damağında beyazlığı farkettikten hemen sonra patladı.
Aslmra80 Aysess38 aynen bende işte anneniz acaba diyorum başka bişey mi var diye şuan dada pandemi var yasak var
Fherdy Reyhan32 benimde 1 yaşında oğlum varda alttan iki tane dişi aynı anda çıkmıştı şimdi üstten çıktı ama bir tane çıktı normal mi qcaba sormak istediğim dişler ikişer ikişer mi geliyor
ozgelin Arkadşlar kızım 14 aylık yeni altta bir diş çıktı aynı anda çıkması gerekmiyor mu yanındaki ne zaman çıkar 😬