Sansebastian Merhaba Hanımlar🌸 Ümraniyeye yeni taşındım. Bu yüzden çevreyi çok bilmiyorum. Bana önerebileceğiniz temiz, hijyenik her zaman gidebileceğim kuaför var mıdır?
Cheddar Sansebastian bende bekarken orda yaşıyodum😊 Ümraniye de maalesef kafama göre kuaför bulamamıştım kaç sene 🙄Üsküdara gidiyodum ordaydı kuaförüm
Sansebastian Cheddar bende bulamıycam sanırım şu dönemde zaten kuaföre gitmeye korkuyorum ama gitmem de lazım insan olmaktan çıkıcam bu gidişle 🤦🏻♀️ Üsküdarda nereye gidiyodun
Cheddar Sansebastian canım fıstıkağacında eray beler kuaför. Metro durağı çok yakın kolay cadde üstünde hemen 😊
Sansebastian Cheddar çok uzak değilmiş aslında, özellikle epilasyon için istiyorum hijyenik ve güvenilir değil mi . Ümraniyede bir yere gittm gitmez olsaydım kolum alerji oldu mahvoldu 🤦🏻♀️
Cheddar Sansebastian epilasyon dediğiniz ağda mı? Yoksa makine mi? Ağdaya hiç gitmedim epilasyonlu olduğum için ama manikür saç kesim boya falan çok iyi. Temiz bi kuaför. Ağda konusunda da iyi olacaklarını düşünüyorum
Nsssmm90_ Sansebastian Angel kuaför kesinlikle yıllardır hiç degistirmeden giderim umraniyeden taşınmış olsamda kuaförümü hiç degistirmedim
Nsssmm90_ Sansebastian çarşıda arka caddede cadde üzerinde zaten eskiden meydan vardı şuan yıkıldı tabi oraya çok yakın