Minniemouse_4235 hulyaaa-123 evet ateş düşürmeye çalış düşmezse Hastaneye git canım ve sürekli ölç Takip et
Aybarss_Mom hulyaaa-123 ayaklarının altına limonu ikiye bölüp sür sürerken suyunu da sık 5 10 dk kadar yap canım yarım saat sonra ateşi düşer inşallah bana doktor demişti bunu
GokturkAlp hulyaaa-123 4 aylık bebek aşı olmamışsa, diş içinde erken neden ateş olur? Ben olsam böyle düşünür doktora götürürdüm sanırım. Calpol ver 1 saat içinde düşmezse, düşer tekrar yükselirse bence doktor götürmekte fayda var.
Minniemouse_4235 hulyaaa-123 su ver bol bol çocuğun içindeki su kurumasın ateş insanım içindeki Suyu kurutuyor derler bol bol su ve emziriyeosan bolca emzir
tubasd hulyaaa-123 panik yapmayin sıcak yerlerini serin serin yerlerini sicak tutun ayahinin altina limon supur corap giydirin dusmezse ilik dus aldirin yine dusmezse ates dusurucu verin geçmiş olsun inşaallah
Atelci Emzir bol bol annesi ince giydir 6saatte bi calpol verebilirsin ılık duş aldırabilirsin düşmezse en son fitil verebilirsin
Asya0114 hulyaaa-123 sirkeli su yap koltuk altına diz kapağı altına başına mendille koy canım ılık bi duş aldır sonra limon sür ayağına çoraplarını giydir tabi bu süreçte sürekli ölç ateşini
BurcuKucuk Asya0114 lütfen araştırmadan bilgi vermeyin çünkü uygulayan anneler olabilir. Sirkeli su kullanımı ateşi çok kısa bir süreliğine düşürür fakat daha sonra çok daha fazla yükselmesine neden olur
GoGirl Asya0114 sirkeli su cok eskide kaldi yanlis bilgilerden hic saglikli bir uygulama degil bilginiz olsun
Sinem38 hulyaaa-123 benim bebeğimde calpolu sevmedi şırıngaya dolven sıktım içirdm calpol etki etmedi kesinlikle dolven şurubu etki etti ve bezi biraz ılık suyla ıslatp koltuk altlarını felan rahatlatıyodm çok ateşlenmişti doktora gittiğimde başını elleriyle ıslattı ve fitil verdi
GokturkAlp hulyaaa-123 şırınga ile verilebilir, calpol ateş düşürür gayet iş görür. Şırıngaya çekin 2,5 ml kadar ağzının içine değilde biraz daha boğaza doğru yavaşça verin calpolu.
GoGirl hulyaaa-123 doktora goturun sebepsiz ateş olmaz viral enfeksiyon olmabilir ates dusurucuyle gecer ama enfeksiyon varsa antibiyotik gerekir.4 aylikmis kucuk beklemeyin gecmis olsun