Alptugmomy Prens0205 aynen canım kıl dönmesi değil benimde aynı şekil hatta kıl olan bi bölgemde de değil 😇 epilasyonla ne alakası varsa 😂 kara merhemi bi deneyeyim bende ozaman
Waris Alptugmomy valla ben çok doktora gittim bunun için. Kimse mantıklı bir neden söylemedi😂Stres olabilir belki. Özünün kuruması lazım yoksa tekrarlıyor. Çok şükür benim uzun zamandır çıkmıyor. İnşallah bir an önce size de iyi gelir merhem.
Alptugmomy Waris özünün kuruması lazım derken canım patlayınca bitip kurumuyomu ki 🙄😲 aaayy doktorada şu zamanda bebekle bide bunun için gidesim de yok açıkçası ve bide dediğin gibi bisey de yapmıyorlar demiyorlarsa hiç gerek yok o vakit .. Kara merhem mi geçirdi tamamen seninkini canım ?
Alptugmomy Ozbek42 aaayy sarımsağı söyleyen ikinci kişisiniz sizinde başınıza geldimi? Sarımsağı nasıl sürmek gerek ?
Waris Prens0205 ben de bi kere operasyon geçirdim bunun yüzünden o doktor da bana epilasyon yaptır demişti. Yaptırmadım bir daha da öyle çıkmadı ama☺️
Waris Alptugmomy sadece patlayınca özü çıkmıyor ne yazık ki. Ama bu merhem o iltihabın dışarı akmasını sağlıyor. Sen de iyice sıkıp temizle orayı. Valla bu merhemle mi geçti yoksa geçeceği mi vardı kesin bişey diyemiyorum açıkçası. Diyorum ya zaten benim tek bir yerde olmuyordy farklı yerlerde de çıkıyordu sürekli. Yine çıkabilir de hiç belli olmuyor.
Ozbek42 Alptugmomy en güçlü antibiyotik 😊 ben ince bir dilim kestim yara bandı ile o bölgeye yapıştırdım bi kaç saat sonra almıştım yıkayıp gelmişti basıma
Alptugmomy Waris aayy ya ben elleyemem ama 🙄 sivilce sıkmayı sevenlerin aksine bende hiç sevmem huylanırım içim bi tuhaf olur ya 😃 bide tekrar çıkanlar ordanmi çıktı geri yoksa başka başka yerlerden mi canım? İnşallah geçer tekrarlamaz da bi daha ya 🙏🏻
Waris Alptugmomy yapabilen biri varsa ona yaptır benim annem sıkıyordu bekardım o zamanlar😂 ilk kalçamda çıkmaya başladı hep aynı yerden çıkıyordu hatta oranın rengi bile değişmişti çok kötü duruyordu. Denize gitmeye utanıyordum valla. Sonra kasığımda çıkmaya başladı. O da hep aynı yerde tekrar tekrar çıkıyordu iyice büyüdü hatta ordan 3 kez operasyon geçirmek zorunda kaldım😔 sonra fakrlı yerlerde de çıktı ama çok büyük değildi galiba tekrarlamadı bir de hep ondan sonra kara merhem kullandım belki onun etkisi olmuştur🤷🏻♀️ Ama srnde ilk kez çokıyorsa tekrar çıkacak diye bişi yok korkma. Sen iyice temizlemeye çalış orayı.
bir_pasa_annesi Alptugmomy benim 4 kere kuyruk sokumundw cıktı aman allahım beynime vurdu resmen ne dönebşldim ne oturabildim ne yatabildim eni sonu büyüdü oldu yeri lokum koyduk sabaha kadar yattım öylece sabah onun akmasına uyandım hemen bende sıktım Yavas Yavas pansuman ettim gazlı bezle kapattım ama ne rahatladım
Alptugmomy bir_pasa_annesi lokum diyende 2 kişi oldu valla lokum denildi sarımsak dendi bide kara merhem dendi deniycem bakalım inşallah yarar işe 🙏🏻
ElifkonunAnnesi Alptugmomy evet çıban gibi, eşimin koltuk altlarında çıkıyor sürekli biri geçerken yenisi çıkıyor kilodan kaynaklı demişti doktor, eczaneden kara merhem alıp sürünce geçiyor Allah yardımcınız olsun valla çok can yakıyor 😔
Alptugmomy ElifkonunAnnesi yok canım ya kilodan falan alakası yok valla ben 50 kilocuk biseyim ama bende de çıktı işte 🙄 annemde ya gözden yada sıkıntıdan çıkar diyor valla hepside gayet mevcut bende maşallah 🙄 gerçekten baya can yakıyor bende bi kara merhem alcam bakalım inşallah işe yarar
bir_pasa_annesi Alptugmomy lokum bire bir cnm iyice ez yapıs yapıs olsun o bölgeye koy 3 4 saat cıkarma birde yatarken koy kalsın sabaha kadar o lokum bir araya toplar bas verdirir kendiliğinden patlar sarımsağı duymadım Kars merhem de cok iyi denemedim hamileydim cıktıgında doktorum sürme dedi
katmerliana Alptugmomy bal ile unu hamur yapip koydugunuzda da patlatip iltihabini akitiyor yada domatesi kesip koydugunuzda da iltihabi akitiyor diyr biliyorum ben bal ile unu denemistim 1 gunde patlatip tamamen icini bosaltmisti
Alptugmomy katmerliana bal ve unmu 😲 oda lokum mantığında desene canım 😉 olmadı lokumu deniyim ya mantık aynı çünkü 😉 domates asitli bi yiyecek ya o bi dursun şimdi sulu sulu huylandirir da hem beni 😃
Alptugmomy bir_pasa_annesi ya benimki bas vermişti 3 tane dün sabah biri patladı da diğer ikisi hala duruyo ozaman ben bi lokum aldırayım et et o ise yaramazsa da kara merhemi bi denerim inşallah geçer 🙏🏻
katmerliana Alptugmomy ayy hepsi huylandirici aslinda 🙈 cok gecmis olsun ins tez zamanda sagliginiza kavursunuz
bir_pasa_annesi Alptugmomy bas verdiyse merheme gerek yok sade beyaz lokum dan aldır diğerleri işe yaramaz bir kere koyman yeter bas vermiş zaten