Aycan5454 Alptugmomy benim olmuştu kolumda :) annem lokum sarmıştı gece sabaha kadar intihabı akmıştı
Alptugmomy Aycan5454 hadi ya 1 gündemi? Bende deneyeyim bi ozaman.. 2 3 başı var gibi biri patladı diğer yerler hala duruyo .. Lokumu nasıl sardı neyle sardı ve sonrasında ne yaptın acaba canım?
Aycan5454 Alptugmomy ezdi lokumu Cibanın üstüne koydu sardı daha sonra gece yaptı sabaha kadar durdu sabah çıkardık attı :) geçmişti intihabı sabah baya rahatlamıştım
Ozgenur45 Alptugmomy benim annemde aynı şeyi söylemişti bana çok iyi geliyor sabaha kadar üstünde tutmuştum deşmişti iltihabı resmen 🤣
Aysemela Benım koltuk altımda olmuştu baya şişmişti gebeliğin son ayında ramazandı hatta esımle bizde sivilce patlatma huyu var 🤣ben goremedım bı bak dedım ne var acıyo bu bir sıktı baya irin cıktı gectı sora
Alptugmomy Aysemela sıkmak iyi değil diyorlar sanki ya ben kendi sivilcelerimi de asla elleyebilen bi insan değilimdir ama eşim tersine sizin gibi pek bi sever sivilce sıkmayı 😂 ama cesaret edemedim ya baya acıyo da çünkü 🙄
SedaMeyra Alptugmomy en sevdigim youtube da sivilce siyah nokta sıkma videolari. Igrenc ama asiri rahatlatici
Asdcgh Bende doğumdan sonra 1 ay icinde 3 farklı yerde çıban çıktı ve çok ağrılı geçmişti kara merhem diye bi krem var eczaneden alabilirsiniz o iltihabını söküyo iyi geliyo isterseniz deneyebilirsinz
Alptugmomy Asdcgh kara merhemi duymuştum ama başına bu durum gelmeyince hiç düşünmemiştim bak 🙄 dur bi deneyeyim nasıl kullandın peki canım ? İltihabını sökünce geçtimi peki
Kaansmommy Alptugmomy canım kardeşimdede öyle bişey oldu sürekli hastaneye gidip içini boşalttırıyoduk tekrar doluyodu en son operasyon oldu bunun için sonra yine tekrarladı bide sarımsak süreyim dedi ve sarımsak geçirmişti
Alptugmomy Kaansmommy aaayy ciddimisin ya 🙄😔 puff patladı ama çok az miktar boşaldı büyük çoğunluğu duruyo.. Sarımsağı nasıl yaptınız peki canım
Asdcgh Alptugmomy sabah akşam sürdüm iltihabını 2 3 günde anca bitirdi o kadar çok cıktı yani iltihabı bitince acısı da kalmadı zaten ama izleri kaldı tabiki🤷♀️ bi de kurban gözüyle banyo etmiştim 3 gün boyunca o da iyi gelmişti
Alptugmomy Asdcgh kiizzz kurbanin gözünü nerden bulam ben 😂 ama kara merhemi deneyim ya ben bide bu halde uzun yola cikcam ya 🤔 afedersin ama k*cimin üstüne otururken bile zorlaniyorum o derece
Asdcgh Alptugmomy nazara iyi geliyoms heralde Istemeye istemeye yaptm ama annemler zorla yaptırttı bana tek geçsin de her yolu denerim dedim napim😂😂😂