asz Zeyna_ 1 yaş 19 günlük uyandı emmek için uyudu ama benim uyku kaçtı şimdi de..4 kez uyanıyor canım..
[silindi] Zeyna_ 18 aylık kızım ve maalesef hala gece sayısız uyanıyor. Fakat her bebek aynı değil bu aylarda olup deliksiz uyuyuyan bebekler gördüm.
Deletedmom5447 Zeyna_ 20 aylik hala gece en az 3 4 kez uyanır. Bende merak ediyorum ne zaman hic kalkmadan uyuyacak 🥴😬😬😬
Selinarya Zeyna_ 1 yaşına kadar hem gece hem gunduz uyumazdı ama sonrası karartma perde sayesinde uyur oldu yaklaşık 15 ayından sonra tamamen uyudu. Bide 9 aylıkken gece beslenmesi kesmek biraz daha ise yaradı ilk basta
Hasfa Zeyna_ postu görünce hemen çökeyim bakim ne zaman uyucaz dedim fosss çıktı hayaller 😂😂 resmen bu uyku olayı 5 10 yaşına uzanıcak gibi e zaten sonrada streslenirler uyumazlar biz uyumadan ölecez anlaşıldı 😂😂
Masall1996_ Alpingo evet canım ben alarm kurup uykusunda süt verıyom şimdi 8 aylığız böyle devam edıyor şükür 12 de yatar sabah kalkar
Edatuncer Alpingo benim oğlum 10 aylık. 3.ayından itibaren yattığı zaman kalkmaz 🙏 gece uykusu deliksiz 😂
Linaninannesiii Alpingo benimkide daha çok gündüzleri yoruyoe uyumuyo birde tam dizilerim olduğu zaman uyuyor bende dayanamayıp izliyorum uyumak yerine salak gibi😂
minnakbaby Zeyna_ suan 16 aylik dun gece 1 kez uyandi. Dis donemi cok zorlu geciyor cok uyaniyir ama disler patlayinca uzun uyuyor yeterki duzeni olsun
Veraveannesi 2 aylıken hiç uyanmadan 8 saat uyuyordu sonra 5 e düştü sonra 4 şimdi 1 en son baya baya 20 saattir uyanik 6 ay 23 gunden selam 🙋🏼♀️