Nurhan88 Hickimse Doğumdan 2,5 ay sonra oldum ama kişiden kişiye değişiyor Ablam ve abimin eşi Doğumdan 1 yıl sonra oldular
Hickimse Pixel Çok uzun ya soğan ben hamile kalmadan önce soğan suyu içince hemen oluyodum acaba yapsak zararı olur mu 😂
pandisko RuzgarMommys Sen benden önce veda etmistin happymoma 😀 Malesef mi ben 3. Reglimi olacağım ne güzel alışmıştım hamile iken olmamaya 😁
RuzgarMommys pandisko Evet canim ağustos da bitti hamilelik 😊 valla bende cok alıştım cok rahat böyle reglsizlik 😁
EsofmanliSevketHoca iki_tospik_annesiii Işınla bi mıncıklayım yaa🥰 Kocaman öp kuzuyu yerime, girmiyorum pek artık 🤩
Pixel Hickimse bence yapmayalım 😂 ben alıştım. Şaka şaka prolaktin hormonu muydu ne o yüzden olmuyoruz bence beklemek lazım hormonal denge oturunca yeniden başlar 💕🌸
EsofmanliSevketHoca iki_tospik_annesiii Oy seni verene kurban olurum, zayıflamış enişte 😞 iyi bak annesi tosunum🤩 Eymen paşadan hiç vakit kalmıyor ki teyzesi, bak hala oyun oynuyoruz 🤯🤩🤩
Aysnr0507 Hickimse 40ım çıktıktan sonra hemen o ay oldum 4,5 ay önce Doğum yaptım bende 2 kere oldum üçüncü de bugün yarın olacak inşallah
iki_tospik_annesiii EsofmanliSevketHoca 🥰🥰 yok hocam yok ne zAyıflamadı sana öyle gelmiştir 😂😂 14 kilo 🙈🙈 hastayız walla cnm 1 saate önce kovid testi verdik bakalım sonuç ne çıkıcak 🤦🏻♀️ Maşallah bu enerjileri nerden buluyor bunalr ya çok mrk ediyorum 😁
EsofmanliSevketHoca iki_tospik_annesiii Yok zayıflamış ben bilmezmiyim eniştemi🤩boyada vermiş paşam MAŞALLAH🧿 Ne bilim anam anne sütü dedikleri bu olsa gerek enerjileri fulltime MAŞALLAH🤩
iki_tospik_annesiii EsofmanliSevketHoca aynen aynen cnm boyu uzadı ondan zayıf gözüküyor 😂😂 gözüm gibi bakıyorum şişkoya 😁😁benim oğlanda aynı walla götünde kurt var sanki 1 saniye nedir durmak bilmiyor 🤩😄
EsofmanliSevketHoca iki_tospik_annesiii Bak bak anasııı bek tatlı tosunum MAŞALLAHHH🤩 Elleme durmasın ona herşey serbest😘
iki_tospik_annesiii EsofmanliSevketHoca sağol kuzum 🥰🥰zati emekledigi halde böyleyse yürüdüğü halede faln ben hiç bunu düşünemiyorum ki 🤦🏻♀️😂😂
RuzgarMommys iki_tospik_annesiii Evet vallaa harika her ay kanama derdi yok sicakta cekmesi yok 😁emzirmeye dewamke 😁
iki_tospik_annesiii RuzgarMommys ay sorma walla kuzum sıcakta heleki hiç çekiniyor 😂😂 ama ben oldum malesf emzirmeme rağmen 😂😂
Nur98 Hickimse ilk dogumumda 6.ayda olmuştum ikinci dogumumda ilk 10.ayda oldum suan 11 aylık hala olmadım