Erselinannesi Btlylmz dilekçe verip 1 kere isim. Değiştirme hakkı var diye birşey okumuştum ama emin değilim ha ben ismimi çok eski zamanlarda 1 harf eklemiştim okul yüzünden o zamanlar belli para vermiştim her harf başına para veriliyordu ama yağız da güzel
Ayb Btlylmz içiniz öyle rahat edecekse değiştirin kıvanç da güzel isim. Yıllarca aklınızda içinizde kalmasın.
pasaninannesi Btlylmz Kıvanç göbek adı olsun canım sen öyle seslen 🤗 yağız çok daha güzel asil bi isim ❣️ O hayırlısıymış o olması gerekiyormuş o olmuş olsun😘
Mybaby1234 Btlylmz tanıdıgım butun yağızlar sarılın oluyor anlamının aksine. Ama guzel ısım kendınızı uzmeyın kıvançın telafuzu daha zor. 👍
zehyag61 Mybaby1234 evet hem esmer delikanli hemde Yiğit. Yani bence anlami da çok güzel💙 isimleri gibi Yiğit olsunlar insallah😍
dilarammm Btlylmz bok gibi insanlar hayatımıza müdahale ediyor senin gene Mehmet yağız benim Faik adı batsın düşündükçe sinirim zıplıyor
Serap5252 Btlylmz Kıvanç telefüzü zor ve iki tane uzun isim oluyor ama sinmezse değiştirin yağız daha güzel bence