Btlylmz Merhaba ben bebeğime kıvanç ismini istiyordum. Babası Mehmet istiyordu. Yabi Mehmet Kıvanç olacaktı. Sonra son anda Bebek doğduktan sonra kimlik almaya gidilecekler benim aklıma girdiler Kıvanç güzel değil felan dediler ben de yağız olsun madem dedim. Bebeğim Mehmet yağız oldu. Ama hiç içime sinmiyor. Alışamıyorum bu isime. Mahkemeye verip değiştirmek istiyorum. Çünkü ağladığım oluyor bu saçmasapan konu yüzünden. İsmi kötü değil mi ?
Yumurcaklarim Btlylmz bence çok güzel hiç değiştirme. Ben Doğum yaptıktan 1 ay sonra falan koydum ismini aceleye gerek yok dedim 😅
aylin3834 Btlylmz oğlum olursa düşüneceğim ilk isimlerin başında Yağız geliyor bence çok güzel bir isim 😇
Zeynepeymen Btlylmz Ne kadar güzel ismi var ağlayack kdr neden kendinize dert edıyorsunuz kıvancdan kat kat güzel bir isim hem.Ahmet Mehmet olması ne farkeder o sizin bebeğiniz saglıklı olması en önemlisi ve en güzel zamanları bunu kendınıze sorun yapark gecırmeyn.
Taftafgiller Hayır canım kivancdan daha güzel hatta hiç gerek yok bence değiştirme kafana takma zamanla alışıyorsun
zehyag61 Btlylmz evet Yiğit anlamında demek böyle güzel bir isim olabilirmi? Hocanın biri vaaz verirken Yağız isminden bahsetti, çok güzel bir isim olduğunu söyledi😊 Ben koyduğum isimden çok memnunum😍
renkliruya ağlanacak kadar büyük bir sıkıntı değil.. Rabbim sağlık sıhhat versin.. Yağız isminide siz koymuşsunuz zaten.. Ve güzel bir isim.. İsmiyle büyüsün..
Mybaby1234 Btlylmz tanıdıgım butun yağızlar sarılın oluyor anlamının aksine. Ama guzel ısım kendınızı uzmeyın kıvançın telafuzu daha zor. 👍