Serapp__ Adababy Aynen zaten bende Sıcak su sevmediğim için ılıkla yıkarım. Sarımsak kokusu yapıyor muydu peki o şampuan
Balkizlarim [silindi] yaaaaa hiç haberim yok neden kaç gündür aklımda sen konuşuyorsan selamımı ilet olur mu ♥️♥️
Serapp__ nursocum Bende baya değiştirdim şampuan her markayı kullandım hemen hemen elidorun yeni şampuanı çıkmış kırmızı olan bi onu denemedim 😅
NesLyy- Serapp__ Hahah yokyaa sözde normal fiyatı 130 tl falan haftada 3 gün 70 tlye düşüyor iştee arkadaşım 130 tl ye almış ertesi gün 70 tlye düşmüştü tekrar boşu boşunaa fazla ödeme diye ondan dedim 😂 Yani zaten baya uzun sürede gidiyor ☺️
Pamuk_seker Serapp__ Elidor saglikla uzayan saclar serisi Ve sac kremi yumuşak ve patlatıyor Restorex sampuan birde Belime gelen saclarimi kuafor dedim ki az kes sutyen hizasinda kesti cok agladim 18 eylulde kesildi gecen sene 1 sende ayni boyuta ulasti mutlaka denersen faydasini gorursun sık sık yika duzlestir farki gorursun ve birde uzatan evde yapabilecegin maskeler var tavsiye ederim😇 foto da atarim istersen
Serapp__ Pamuk_seker Bu elidorun yeni çıkan kırmızı şampuanını mı diyorsun canım onu deniycem bende. Bir ara evde saç bakım maskesi yaptım yapmaz olaydım o kadar beceriksizim 😅
Miniminnak22 Simiyy hamileyken durur saç dökülmesi cidden. benim saçlarım hiç olmadığı kadar gürleşmişti hamileyken
Serapp__ nursocum Ya bi ara yumurta sürdüm beklettim galiba fazla bekletmişim sıcak su ile yıkadım saçıma yapıştı o günden sonra evde kendim bir şeyler denemiyorum beceriksiz serap 😅🤦♀️
Pamuk_seker Serapp__ restorex cok iyi benim dedigim yesil elidor cok faydasi oldu bosuna ağlamışım valla 😀önümüzde 1 düğün var kiziminda dogum günü yine kestirip boyayacagim.nasilsa uzuyor şükürler olsun😀
Gzmzmn Serapp__ ben vitamin takviyesi almak dışında hiç birşey yapmıyorum saçlarım hamilelik ve doğum sonrası aşırı uzadı ve gürleşti, bu arada etkisi var mı bilmiyorum ama saçlarımı hep örüyorum, malum minik canavarım hep çekiyor ☺️
Serapp__ Deletedmom54121 Yılan yağımı akrabalardan rica edeyim biraz verirler 😅 Kız nereden bulucam yılan yağını
Serapp__ nursocum Biraz daha bekletseydim su az daha kaynar olsaydı pişerdi yani bekardım o zamanlar annem oturttu banyo da tabureye bir yandan saçlarımı çiteliyor bir yandan bana hakaret ediyor 😅 Senin neyine saç bakımı yapmak beceriksiz kel kalcan falan baya saydırıyor dedim nalet olsun bi daha evde kür yaparsam 😅😅😅