Woody Serapp__ dökülmesi ne yapsanız geçmez diyw düşünüyorum. Doğum sonrası herkes yaşıyor, hormonal muhtemelen. Uzaması için sinemakei kürü yaptım bir dönem. İşe yaramıştı. Cansızsa keratin bakım toparlar
Adababy Woody doğum sonrası bende hiç dökülme olmadı aksine daha bi uzadı ve gürleşti gibi saçım açık dolaşırım ama evimde saç kılım yok banyoda bile yoktur sanırım saçlarımı taramıyorum ondan olabilir saç kremide kullanmıyorum taramaya gerek duymuyorum çok düz bi saçım ve aşırı yumuşak lastik bile tuttramıyorum hemen kayıyor
Simiyy Urban care dökülme kariıtı şampuan almıştım watsonsdan,ben şampuana bağladım dökülmesinin durmasını arkadaşımda hayır hamilesin ondan durdu hamileyken saçlar gürleşir dedi ama ben ısrarla şampuanı savunmaya devam ediyorum gereksiz bi şekilde 😂
Miniminnak22 Simiyy hamileyken durur saç dökülmesi cidden. benim saçlarım hiç olmadığı kadar gürleşmişti hamileyken
Annelik__1 Kozmik bakım diye bir site var ordaki sac kesim tarihlerine göre kesim yapabilirsiniz ben faydasini görmeye başladım
ilkemahsen Balkizlarim bi tarifte benden evde yapılıyo 4 bes dis sarımsak yumurta sarısı bi tane biraz zeytin yagı biraz badem yagı biraz camterabanti yagı bunları karıstr sarımsakları rondodan gec iyice ezilsin saclarının tümüne dipleri dahil sür 20 dk bkle yıka bol sampuanla biraz koku brakıyo ama emin ol cok uzatıo dipten saclar cıkıyo ayda iki kere yap iki hfta da bir fazlası sacı yakıyo birde cam tarabenti yagını ayrı bi sampuan al kndine icine bosalt hftada bi kere o sampuanla yıka saclarını ben keldim resmn abartmıorm uzun yıllar kaynak kullndgm icin acma boyama derken bi tel sacım klmstı bunlarla dzeldi ve sık sık düzlstrme ypmayın sac kurutma mkınasınıda hvluyla ilk önce iyice kurutun sacınızı ondan sonra onu kullnın o ısıda sacları cok yıpratıyo cok konustum galiba 😂 ben bunlarla bakım yaptm evde yagları aktardan bulablrsn
Annelik__1 Serapp__ kesim gunlerine dikkat ediyor musunuz her ay için belirlenen günler var mesela tüy alımı için de günler var ve en cok etkiyi tuylerimde gördüm. Tabiki saçı ek besleyici şeylerle desteklemek gerelebilir benimki nacizane bir tavsiye..
nursocum Serapp__ aynen canım. Şampuanı sürekli değiştirmek saçı güçlendiriyor diye duymuştum dene istersen
NesLyy- Serapp__ Valla benim saçlarım aşırı aşırı geç uzardı, dilan polatın ürünü var dionseps, saç bakım suyu mükemmel mutlaka deneyin derimm ☺️
Adababy Serapp__ anneminde öyleydi kapalı olduğu için havasızlıktan ne uzardı ne de gürleşirdi oda gitti t-shoptan sarımsaklı şampuan aldı heryerinde saçlar çıktı ve uZadı tavsiyem saçlarınj sıcak değilde ılık suyla yıkarsan daha parlak durur
Serapp__ Adababy Aynen zaten bende Sıcak su sevmediğim için ılıkla yıkarım. Sarımsak kokusu yapıyor muydu peki o şampuan
NesLyy- Serapp__ Benimkide boyalıı yok bence çok memnun kalcaksın🥰 https://instagram.com/dionseps?igshid=1ma2xagdda6vi
Serapp__ nursocum Bende baya değiştirdim şampuan her markayı kullandım hemen hemen elidorun yeni şampuanı çıkmış kırmızı olan bi onu denemedim 😅